Foto: EG Mines

Bare 1 av 5 nordmenn ser symbolet som skiller seg ut fra de andre – men lykkes du?

Hvis det er noe vi trenger mer av i dagens teknologisamfunn, er det nye, morsomme og enkle måter å stimulere hjernen på. Ellers blir det veldig lett å sitte fast ved datamaskinen på jobben og deretter havne på sofaen når man kommer hjem.

Andre former for hjernetrim enn det vi til daglig får er aldri feil – og jeg synes uansett at man føler seg friskere når hjernen får jobbe en stund. Spesielt når det handler om en test eller en utfordring, er det også ganske morsomt.

Å få fram konkurranseinnstinktet er aldri feil! Eller hva?!

Ofte når man skal løse en gåte, er det viktig at samarbeidet mellom øynene og hjernen fungerer. Det handler ofte om å finne det skjulte eller gjemte – og visuelle illusjoner kan virkelig drive en til vanvidd.

10 sekunder på deg

Samtidig er det ofte detaljer som kan fascinere oss mennesker – og livet skal jo for lett hele tiden. Derfor tenkte jeg å by på 2 utfordringer som jeg tror du må slite litt for å kunne klare!

Ifølge Youtube-kanalen EG Mines er det bare 1 av 5 som som klarer den på første forsøk – og det kan jeg faktisk forstå. Her er det viktig å ha et øye for detaljer, og det er det ikke alle som har!

Det gjelder nå å finne symbolet som skiller seg ut fra de andre! Først ut handler det om å finne hånden som er litt annerledes i forhold til de andre!

Klarer du det innen 10 sekunder?

Klarte du det? Husk at de fleste ikke klarer det, men nedenfor presenterer vi svaret!

En av hendene har ikke de samme mellomrommene mellom fingerne som de andre! Den sprer seg altså mindre.

Men vi kjører en til!

Nå handler det om å finne paret som skiller seg ut! Klarer du det på 10 sekunder?

Lyktes du med det? Husk nå at de fleste ikke klarer det med en gang, men nedenfor avslører vi svaret!

Et av parene er to kvinner – mens alle de andre består av en kvinne og en mann!

Klarte du noen av gåtene! Trykk da på dele-knappen, så kan du benytte anledningen til å videresende en morsom utfordring til vennene dine!