10 sinnssyke steder du må ha sex på

Noen ganger kan man trenge noe ekstra for å hete opp sexlivet.

Alle relasjoner går i stå med jevne mellomrom, men da er det viktig å ikke gi opp, men heller prøve å komme med kreative og kjærlighetsfulle løsninger.

En slik kan være å gjøre det på et nytt eller uventet sted. Mange starter med tanken på å bli oppdaget eller fersket – og tenker at den risikoen bidrar til å gjøre ligget mer spennende.

Derfor tenkte vi nå å by på 10 morsomme steder som alle burde prøve å ha sex på!

1. På jobben

Dagene på jobben er ofte de samme og miljøet er relativt usexy. Derfor kan det gagne både sexlivet ditt og tankene dine om arbeidsplassen å krydre det opp med partneren din på jobben. Kanskje snike seg dit i løpet av helgen og passe på?

2. Sex i et basseng

Noe av det mest romantiske som finnes er å bade sammen med noen man liker. Huden er lett tilgjengelig og det er ofte en herlig ro i luften. Så hvorfor ikke benytte anledningen til å kose seg litt? Ekstra herlig med vann rundt!

PxHere

3. Eller på en strand

Det høres kanskje klisjé ut, men å ha samleie på en strand ved en solnedgang – det er noe herlig med det. Av med bikinien, strandklærne eller badebuksa – og passe på at ingen er i nærheten. Du vil definitivt aldri glemme det!

4. Kjøre på i skogen

Å rusle rundt i skogen er utrolig fredelig. Sex er ikke akkurat det første man tenker på ute i naturen, men det er kanskje nettopp derfor det kan bli noe fantastisk hvis man der og da velger å bli intime en stund. En koselig pause under gåturen, rett og slett.

5. På et fly

Du har vel hørt om den mytiske «mile high club»? Å snike seg inn på toalettet på et fly og ha sex på den trange plassen som tilbys om bord har blitt litt av en milepæl for mange. Bare pass på å ikke lage for mye lyd.

Pxfuel

6. I bilen

Her må sikkerheten prioriteres, selvfølgelig. Sving inn på en øde eller liten vei, skru av bilen, sett på håndbremsen – og kjør på. Det er kanskje ikke det mest behagelige, men sannsynlig desto mer spontant og herlig. Kanskje det kan få en i bedre humør etter en stiv familiegjenforening?

7. Risikabel kos på vaskerommet

Risikoen for å bli fersket gjør at mange får en ekstra lyst. Hvis du ikke bor i et leilighetskompleks og har et felles vaskerom, kan du la fantasien flyte. Kanskje det finnes et fellesrom for naboene i området som du kan benytte til litt lidenskapelig sex? Bruk kreativiteten!

8. Under daten – midt blant folk

Ta en romantisk kveld på restaurant eller gå på kino sammen. Avbryt daten en stund – og snik deg unna for en liten runde. Kanskje finner du et bøttekott som passer, eller så finnes det et bad som fungerer til formålet. Gå deretter tilbake til daten – og lat som ingenting.

PxHere

9. Ha sex ute på balkongen

Å nyte en god drink eller et godt måltid på en koselig balkong – det er helt fantastisk. Tenk da å ha det beste som finnes – altså sex – på samme sted. Utsikt og frisk luft. Det kan virkelig ikke gå galt!

10. Eller på en båt

Dra ut på åpent hav, åpne en flaske vin, nyt hverandres selskap, stillheten – og avslutt det fantastiske øyeblikket med en lidenskapelig stund i hverandres nærhet. Forhåpentligvis kan du ta inn de rolige, men vakre, omgivelsene under stunden. Det bør bli helt magisk!

Pikrepo

Ikke nøl nå, det er trist med sjenerte mennesker, del heller dette tipset til vennene dine! Noen av dem kan sikkert trenge litt flere sextanker i hverdagen sin!