Foto: Cartoon Network

Ingen i familien min klarte denne – men ser du forskjellen på bildene?

Å løse gåter jeg har gjort siden barndommen, jeg husker hvordan jeg satt i farfars fang og fikk hjelpe ham. Det lærte meg å tenke å en litt annen måte enn det man lærte på skolen.

Gåter er fortsatt noe jeg gjør i voksen alder. Jeg synes det er perfekt som tidsfordriv, det er veldig bra hjernetrim samtidig som følelsen når man løser gåten alltid er like god.

Å konstant utfordre seg selv er veldig underholdende og viktig for hjernen. Å anstrenge hjernen med jevne mellomrom hjelper en med å skjerpe både hukommelse og konsentrasjonsevne.

Ingen i familien min klarte denne

Denne gåten kom niesen min med til meg og ønsket hjelp. Det er et tegnet bilde av en familie med morsomme karakterer. Gåten i seg selv går ut på å finne detaljene som skiller bildene. Bildet ser veldig barnslig ut i begynnelsen, og jeg trodde det ville være en enkel oppgave.

Men etter å ha stirret på bildet en god stund, fant jeg fortsatt ikke forskjellen. Jeg måtte til slutt innrømme å ha tapt og be om ytterligere hjelp fra mannen min, som heller ikke lyktes.

Kan du se forskjellen på bildet nedenfor?

Som sagt klarte ingen i familien min dette uten å se på fasiten. Hvis du ikke klarte det vil svaret komme nedenfor.

Der! På et av barnas føtter er det en annen farge på skoene. Når man først ser svaret, føles det opplagt, men før det trodde jeg det var helt umulig.

En gåte til

Nei, vet du hva! Jeg tror vi kjører en gåte til her nedenfor. Det er samme konsept som sist, hva er forskjellen på bildene nedenfor?

Igjen er det bare en liten, liten detalj som skiller bildene. Kan du finne den detaljen? Hvis ikke, kommer riktig svar nedenfor.

Der har vi det, ja! Det ene værhåret har blitt mye kortere enn på det andre bildet. Det er veldig vanskelig å oppdage!

Hadde du rett? Trykk da på dele-knappen, så kan du benytte anledningen til å utfordre vennene dine med disse morsomme gåtene!