Gåten gjør mange helt forvirret: Hvordan har det seg at Annas sønner ikke er tvillinger?

Siden uminnelige tider har folk utfordret hverandre på gåter av ulik vanskelighetsgrad – og det er fortsatt like morsomt nå som det var da man var et lite barn.

Det er litt uklart hvorfor, men de fleste man stiller en gåte til blir litt gira og lar hjernen gå på høygir for å få det riktige svaret. Kanskje er det slik at nettopp gåter trigger vårt indre konkurranseinstinkt.

Det er også bra for hjernen å få egne seg på en gåte fra tid til annen, det hjelper den å holde seg skarp!

I dag er gåter noe man kanskje mest forbinder med Fangene på Fortet, men ser man litt rundt på nettet vil man fort finne ut at finnes mengder av morsomme – og vanskelige – gåter.

Gjelder å virkelig fokusere

Når det kommer til gåter, er det åpenbare svaret sjelden det riktige svaret, men man må prøve å tenke litt utenfor den berømte boksen for å løse gåten.

Nå skal vi se hvor god du er på å løse gåter – nedenfor er det en gåte som har fått mange til å rive seg i håret i fortvilelse.

Hvordan er de ikke tvillinger?

Denne gåten er en glimrende måte å teste seg selv på. Jeg måtte tenke både lenge og godt før jeg kom på svaret som de færreste får på første forsøk.

Vel – her kommer gåten. Kan du finne ut svaret?

Kilde: Newsner/Humorbibelen

Anna fikk 2 sønner. De ble født til samme time på samme dag i samme år. De er derimot ikke tvillinger. Hvordan er dette mulig?

Ta deg nå en god stund til å tenke! Svaret kommer under bildet av den tenkende kvinnen nedenfor!

Kilde: Pexels

Riktig svar: De 2 guttene utgjør to tredjedeler av trillinger der det tredje barnet er en jente! Så de er alle trillinger!

Prøv nå å utfordre vennene dine gjennom å trykke på dele-knappen nedenfor og se hvem som er smartest i bekjentskapskretsen din!