Foto: didyouknowpage.com

Bildet på gården gjør mange forvirret – men kan du se hva som er feil?

I dag lar vi mye av moderne teknologi ta seg av vår tenkning. Det er selvfølgelig ingenting galt med det, teknologien har hjulpet oss utrolig mye fremover. Men det er også viktig å huske at hjernen vår trenger stimulering fra en tid til annen.

Man bruker hjernen hele dagen, men da handler det mest om de ulike oppgavene man har på jobb og hjemme. Det blir liksom ikke så mye for hjernen å jobbe med.

Derfor kan det være bra å med litt hjernetrim innimellom. Etter å ha anstrengt hjernen en stund, føler man seg ofte litt piggere etterpå – noe som alltid er bra!

Gåter er en god form for avslapning, samtidig som det faktisk er bra for hjernen.

Vanskelig bildegåte

Jeg fant denne vanskelige bildegåten på nettet tidligere i dag. Den er faktisk veldig bra, og jeg måtte tenke en stund før jeg kom fram til riktig svar.

Jeg fant den på nettstedet didyouknowpage.com og tydeligvis er det bare 1 av 5, altså 20 prosent, som får det riktig ved første forsøk!

Ser du hva som er galt på bildet?

Nedenfor kan vi se et bilde av en liten tomt på landsbygda. I bakgrunnen er det åser og en eng, mens ved huset ser man blant annet en port, en steinmur og flere trær.

Men noe er veldig feil på bildet – og din oppgave er nå å finne ut hva!

Er du klar? Her kommer bildet.

Så ta deg tid til å tenke og se nøye på bildet.

Hvis du vil ha en ledetråd, så kan jeg avsløre at det er verdt å ta en titt i nærheten av skorsteinen, og på et av de høye trærne.

Hvis det ikke hjalp, vil vi nå avsløre svaret nedenfor!

Her er det riktige svaret!

Hvis du ikke har klart å komme fram til det riktige svaret, så kommer det på bildet nedenfor!

Det riktige svaret er at der ser ut til å blåse kraftig fra to forskjellige retninger på bildet. Røyken fra skorsteinen blåser til høyre, mens det høyeste treet tydelig blåser til venstre! Sånn kan det ikke være!

Hadde du rett?

Trykk da på deleknappen, slik at du kan benytte anledningen til å videresende en morsom utfordring til vennene dine!