Bare 1 av 5 nordmenn finner symbolet som »skiller seg ut» – men lykkes du?

Hvis det er noe vi sannsynligvis trenger mer av i dagens samfunn, er det en ny, morsom og enkel måte å trene hjernen på. Ellers blir det lett å sette seg fast bak datamaskinen på jobben og deretter falle ned på sofaen når man kommer hjem.

Andre varianter av hjernetrim enn det vi får til daglig er aldri feil, og jeg tror at man kjenner seg friskere i kroppen når hjernen får jobbe en stund. Spesielt når det handler om en gåte eller en utfordring, er det jo også ganske morsomt.

Å få fram sitt indre konkurranseinstinkt er jo aldri feil! Eller hva?

Ofte når man skal bryne seg på en ordentlig gåte, er det viktig at samarbeidet mellom øynene og hjernen fungerer. Som regel handler det om å finne det lille skjulte eller gjemte – utfordringer som illusjoner eller visuelle illusjoner kan virkelig drive en til vanvidd.

Bare 5 sekunder på deg

Samtidig kan detaljer virkelig fascinere oss mennesker – og livet skal jo ikke være for enkelt hver gang. Derfor tenkte jeg å by på to bildegåter som jeg tror du må slite litt for å kunne klare.

Ifølge den velkjente Youtube-kanalen EG Mines er det bare 1 av 5 som klarer de på første forsøk – og det kan jeg faktisk forstå. Her er det veldig viktig å ha et godt øye for detaljer, og det er det jo ikke alle som har!

Det handler nå om å finne symbolet som skiller seg ut fra de andre! Først og fremst handler det om å lete etter personen som ikke ligner de andre!

Klarer du det innen 5 sekunder?

Klarte du å finne personen som skiller seg ut fra de andre?

Ikke? Da kan jeg avsløre at det er en kvinne du bør se etter blant mennene.

Nedenfor avslører vi hvor hun befinner seg!

Kvinnen befinner seg altså på den tredje raden fra toppen, som fjerde personen fra høyre.

Ekstragåte

Nå handler det igjen om å finne symbolet som skiller seg ut fra de andre, men den her synes jeg faktisk er noe lettere!

Kan du finne den innen 5 sekunder?

Klarte du å finne dyret som skilte seg ut fra mengden?

Jeg tror nok at du lykkes, denne gåten er som sagt noe lettere enn den forrige!

Hvis du ikke lyktes, avslører vi svaret nedenfor!

Der, oppe til venstre, befant den seg!

Klarte du i det minste en av gåtene? Trykk da på dele-knappen, så kan du gi denne morsomme utfordringen videre til vennene dine!