Andrea har gjort totalt 20 inngrep i leppene – for å få den største «andemunnen» i verden

Alle mennesker trives på sin måte – og forskjellene våre gjør verden mer fargerik og vakker.

Noen er imidlertid ikke fornøyd med utseendet sitt og tyr til kirurgiske eller kosmetiske inngrep for å justere forskjellige detaljer på seg selv. Mens mange investerer i små endringer, tar noen andre det til mer ekstreme nivåer.

En av disse er 22 år gamle Andrea – som er besatt av å ha gigantiske lepper.

Vi har tidligere skrevet om den unge bulgarske Andrea Ivanova. Da hadde hun fått injeksjoner, tredoblet størrelsen på leppene. 22-åringens store mål i livet er å komme til den største munnen i verden.

Brukt cirka 30.000 kroner

Nå, ifølge hennes egen uttalelse, er hun snart der hun ønsker å være.

I det siste har Andrea fortsatt med sine dyre, risikable og kritiserte inngrep. Bulgareren gjort opp mot tjue inngrep – og har lyktes med det kunstverket om å firedoble størrelsen på leppene, skriver Unilad.

https://www.instagram.com/p/B_u0WqUjNzW/?utm_source=ig_embed

Hennes rare livsstil er ikke gratis. Hver injeksjon koster rundt 1500 norske kroner i Bulgaria – og hun har dermed brukt rundt 30.000 norske kroner på utvidelsen av sin unike munn.

https://www.instagram.com/p/B_u0KV_Djbt/?utm_source=ig_embed

Andrea har ikke en formell verdensrekord ennå, men mener at hun er «på toppen av tronen». Flere av hennes følgere, som ser ut til å være godt kjent med emnet, hevder også at ingen har større lepper enn 22-åringen.

Har vanskelig for å spise etter inngrepene

Hun beskriver leppene som «fantastiske» – og mener at flere inngrep venter.

«Noen leger synes det er nok nå, men legen min sier at han kan hjelpe meg med å gjøre mer. Jeg må imidlertid vente i to måneder», sier hun ifølge nettstedet.

https://www.instagram.com/p/B_mSSEJjzlm/?utm_source=ig_embed

I forbindelse med leppeutvidelsene må Andrea nå ofre noen.

«Jeg kan ikke engang spise etterpå. Det er vanskelig. De første to eller tre dagene blir det tøft. Det er imidlertid ingen begrensninger på hva jeg kan spise», sier hun.

https://www.instagram.com/p/B451A34hQBE/?utm_source=ig_embed

Blåser i alle ekle reaksjoner

Andrea har nå fått et utseende som skiller seg ut, men det er tross alt hennes beslutning og ønske. Men den unge kvinnen får mye hat på nettet. Noe hun blåser i.

«Jeg synes du skal få det som er riktig for deg».

https://www.instagram.com/p/B_u_dSwhHXY/?utm_source=ig_embed

Hva synes du? Gjør Andrea det riktige som følger drømmen hennes? Del nå artikkelen for å fortelle oss hva du synes! Husk imidlertid å holde god tone.