Joey blir sendt hjem fra jobben på grunn av klærne sine, kommer tilbake og tar fantastisk hevn på sjefen

Når man jobber er det viktig å være representativ, uavhengig av yrke. Man vil gjøre et godt inntrykk, siden man er selskapets ansikt akkurat der og da, et dårlig inntrykk kan være dårlig for virksomheten.

Å kle seg stilig er alltid litt av en kunst, men under glovarme sommerdager er det nesten umulig. Alle plagg med en mer formell tone er langbente, langermede og veldig varme. Det kan skape visse problemer i enkelte yrker hvor man ikke får ha på seg akkurat det man vil.

Da gjelder det å være løsningsorientert for å komme seg unna uten å svette i hjel. Med smarte triks kommer man imidlertid langt i denne verden, noe engelskmannen Joey Barge beviste for en tid tilbake.

Det var midt på sommeren for noen år siden at Joey ble utsatt for en veldig streng sjef – men løste det på en fantastisk måte.

Ble sendt hjem av sjefen

Joey følte da at på grunn av varmen måtte kleskoden som selskapet hadde vike – og tok på seg et par vanlige shorts, som han deretter hadde på seg da han kom inn til jobben sin.

«Hvis kvinner får lov til å bruke skjørt eller kjoler på jobben, må vel jeg få lov til å bruke shorts?» skrev han på sosiale medier i bilen på vei til kontoret.

Kilde: Twitter

Det var imidlertid ikke så lett å komme seg rundt kleskoden. Bare en halvtime senere rapporterte Joey til sine følgere at han var sendt hjem av sjefen – for å skifte.

Joey visste at kleskoden var streng, men kanskje ikke så streng at han måtte reise hjem for å ta på seg det varmere antrekket.

Da fikk imidlertid denne smarte unggutten en genial idé.

Tok på seg en kjole

Siden kvinnene på jobben fikk gå med kjole, satte Joey fart mot morens hus. Vel framme rotet han gjennom skapet hennes for å finne noe som passet ham.

Kilde: Twitter

Noen timer senere kom han tilbake på jobb – ikledd en kjole.

Kilde: Twitter

Det ble tydeligvis ingen anerkjennelse og jubel på kontoret da Joey dukket opp i sitt nye plagg, men sjefen ble i alle fall tvunget til å la ham bli.

I en e-post til alle ansatte senere samme dag skrev selskapets ledelse at menn – under de varme forholdene – fikk bruke trekvart lange shorts.

Så det hele endte altså med suksess! Etter den geniale kjoleløsningen kunne Joey og hans mannlige kolleger heretter gå på jobb i lettere klær.

Jeg synes dette var fantastisk gjort!

Er du enig? Trykk da på dele-knappen!