Ekspert: Slutt å ha melk i kaffen – dette er den viktige grunnen

Med årene har de fleste av oss utviklet en eller annen form for morgenrutine. Enten man står opp tidlig eller til lunsj, starter de fleste av oss dagen med en kopp kaffe.

Det symboliserer liksom dagens startskudd og får en i litt bedre humør.

Noen foretrekker å drikke kaffe med en skvett melk i, men mange velger jo å kjøre sin helt svart. Nå mener derimot en kostholds- og ernæringsekspert at sistnevnte alternativ er det absolutt beste alternativet.

Men ifølge den kjente kostholds- og ernæringseksperten Nathalie W. Rhone, som følges av titusenvis av mennesker, bør vi redusere melkedrikkingen vår.

«Slimdannende…»

– Kumelk er ekstremt rik på syrer, slimdannende og er vanligvis lastet med hormoner og antibiotika, sier Nathalie ifølge nettstedet SheFinds.

Men det er tydeligvis ikke alt – akkurat melk fra kua er også vanskelig for kroppen å fordøye.

– Sånn er det for de fleste, mener Nathalie W. Rhone.

Bytt ut melk med…

Hva skal man ha i kaffen sin i stedet? Hvis man absolutt vil ha melk som kommer fra dyreriket, bør man i stedet velge de hvite drikkene fra sau eller geit, hevder eksperten.

– Det er imidlertid enda bedre å velge et plantebasert produkt – som havre-, kokos- eller mandelmelk, sier Nathalie W. Rhone og fortsetter:

– Kumelk kommer jo fra mor med det grunnleggende formålet at kalvene skal vokse så fort som mulig. Mennesker er de eneste skapningene på jorden som drikker melk fra et annet pattedyr etter at man har sluttet å amme.

Kilde: Wikipedia

Hva synes du om dette? Kommer du til å slutte å drikke vanlig melk i kaffen nå?

Del videre artikkelen for å fortelle hva du synes, så hjelper du også med å spre denne viktige og interessante informasjonen!