Andrea (22) har tredoblet størrelsen på leppene – ønsker nå å gjøre dem enda større: «Ser ingen grenser»

Hvordan du ser ut er ikke noe du velger, men du får genene du er født med ganske enkelt. For de aller fleste av oss er det bra nok, man alle er ikke like fornøyde med alt på kroppen sin.

Men man kan endre ens utseendet sitt ved hjelp av forskjellige inngrep. Du kan endre hårfarge, tatovere, forstørre eller redusere forskjellige kroppsdeler.

Nylig har vi fått vite om den bulgarske 22 år gamle Andrea Emilova, som nesten var besatt av leppene sine – hun har gjort leppene tre ganger så store som de en gang var, skriver Shared.

Her på Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som skal få leserne våre til å le. Vi melder også om mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annen og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like verdige og bør respekteres uansett hvordan de velger å leve livet sitt!

Besatt av leppeforstørrelser

Andrea Emilova (22) studerer tysk filologi ved universitetet i Sofia, Bulgaria. Men en ting skiller henne fra de andre studentene, fordi Andrea er besatt av leppeforstørrelse.

Hun har besøkt nesten hver klinikk i Sofia for å fylle leppene, og har fremdeles ikke tenkt til å stoppe med leppeforstørrelsene.

«Jeg liker leppene mine bedre nå enn før og føler meg lykkeligere fordi jeg ser bedre ut med store lepper. Her i Bulgaria er det veldig populært med store lepper, forteller Andrea til Shared».

https://www.instagram.com/p/Bzyi-AMjvAq/?utm_source=ig_embed

«Får tusenvis av komplimenter»

Andrea legger ofte ut bilder av de store leppene sine på nettet, der hun har over 17.000 følgere.

«Jeg får tusenvis av komplimenter om utseendet mitt, fra mennesker over hele verden. Klart at jeg får noen negative kommentarer, men de kommer hovedsakelig fra andre kvinner og andres negative meninger, det bryr jeg meg ikke noe om», sier Andrea til Shared.

https://www.instagram.com/p/BzazJm5Bs9C/?utm_source=ig_embed

«Hva er for stort?»

Ifølge Andrea er det ikke noe perfekt utseende, men målet hennes endrer seg stadig, noe som har ført til mange besøk på klinikken for plastisk kirurgi. Når det gjelder leppene, ser Andrea ennå ikke en grense for hvor store hun sannsynligvis vil lage dem».

«Jeg kan ikke si hva som er for stort. Kan leppene være for store? Det som er for stort, varierer fra person til person. Jeg har et åpent sinn og ser ingen begrensninger», forteller Andrea til Shared.

https://www.instagram.com/p/ByAm–ZhAZP/?utm_source=ig_embed

Hva tenker du om dette?

Nå trykker du på DELE-knappen slik at vennene dine også kan se dem!