Hun soler anusen sin hver dag – nå forteller hun om sin nye energikilde

Alle vi mennesker som eksisterer her på jorden er helt unike, ingen er like. Ja, det kan være likheter mellom mange av oss, men vi er faktisk forskjellige. Derfor er det kanskje ikke så rart at vi mennesker skaffer energi på ulike måter. Noen av oss trenger fred og ro hjemme på sofaen, andre får energi av å trene og noen mediterer for å bli mer energiske i hverdagen. Men spørsmålet er om ikke amerikanske Meagan har den mest spesielle måten å få energi på – hun soler nemlig anusen sin, skriver Ladbible.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og bør respekteres uansett hvordan man lever livet sitt.

Meagan bor i California, USA. Hun har gjort seg bemerket på nettet for sin uvanlige livsstil, der hun soler anusen for å få energi.

«30 sekunder sol i analen»

Det innebærer at Meagan står opp hver morgen mellom 7 og 9 og legger seg på et sted uten innsyn for å strekke rumpa i været for å sole anusen og analen i maks fem minutter.

«30 sekunders solskinn i analen gir like mye energi som en hel dag i solen med klær på», skriver Meagan på nettet sammen med et veldig tydelig bilde av hvordan hun soler seg.

«Gir mer energi enn å drikke kaffe»

Ifølge Meagan er det å sole baken på en eldgammel østasiatisk må for å få energi, noe Meagan sier hun kan føle umiddelbart.

«Jeg får mer energi, sover bedre, har bedre kontakt med seksualiteten min og blir mer kreativ. Dette gir virkelig mer energi enn å helle i seg kaffe», skriver hun på sin Instagram.

https://www.instagram.com/p/B5F2DlRBbEm/?utm_source=ig_embed

Meagan understreker imidlertid at det er viktig å ikke ligge for lenge i solen med rumpa i været, da målet ikke er å «få en solbrent anus».

Hva synes du om dette? Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan lese om dette mildt sagt uvanlige trikset for å få energi!