Supermodellen drikker urin og soler anusen sin hver dag

Mange av oss ønsker å leve et langt og sunt liv. De fleste av oss trener ganske regelmessig og holder et variert kosthold. Det er godt nok, vil mange si.

Men som med alt annet her i verden, finnes det mennesker som tar alt ett, eller flere steg lengre.

Den tidligere supermodellen Troy Casey, som har reist verden rundt og gjort reklame for flere luksusmerker på 1990-tallet, har flere veldig spesielle metoder for å holde seg frisk og rask.

Han soler blant annet anusen sin og drikker sin egen urin.

Unormale helsemetoder har vi rapportert om ved flere anledninger tidligere. Blant annet om Tracy som drikker sæd for å føle seg bedre, om Carrie som er avhengig av å drikke sitt eget tiss og om Meagan om soler anusen sin hver dag.

Skyller anusen med urin

Troy Casey (57) kombinerer to av metodene nevnt ovenfor. Han hevder at hans veltrente kropp og ungdommelige utseende kommer fra en uvanlig livsstil med soling av anus og drikking av urin – blant annet.

Troy kom i kontakt med urinbehandlingen rundt 2008, og har ikke angret et sekund.

– Jeg drikker urinen min hver dag. Følelsen er elektrisk. Det smakte ikke så verst den første gangen og jeg har fortsatt å gjøre det siden, sier Troy til New York Post.

Men det er ikke alt han gjør med urinen sin. Troy smører jevnlig inn kroppen med urinen sin og skyller også anusen med sin egen urin.

«Kan ikke nekte for»

I dag jobber Casey som en slags alternativ helseguru og har over 170 000 følgere på Instagram, hvor følgerne får daglige helsetips av det mer vågale slaget.

Å sole anusen sin i 30 sekunder om dagen gir like mye energi som å tilbringe hele dagen i solen, ifølge Casey.

– Det er et stort steg å begynne å bruke urinen sin på dette, men det er euforisk. Folk på min alder ser ikke ut eller føles som meg. Ingen kan nekte for at jeg er veltrent og det er takket være at jeg er sunn og praktiserer naturlige helbredelsesmetoder, sier Casey til New York Post.

Det finnes virkelig folk til alt! Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får se dette i dag!