Den 53 år gamle moren er avhengig av sitt eget tiss – sier hun føler seg bedre: «Noen ganger smaker det champagne»

I dag er det populært å prøve mange forskjellige metoder for å forbedre helsen sin. Det kan være alt fra å slutte å spise kjøtt, begynne med yoga, trene mer eller meditere.

Mange av disse metodene som skal få en til å føle seg bedre kan noen ganger virke litt kunstig og man lurer på om de faktisk funker.

Men spørsmålet er om ikke 53 år gamle amerikanske Carrie hatt tatt det hele et skritt for langt. Hun bruker nemlig sin egen urin for – ifølge henne selv – å føle seg bedre.

– Noen ganger er det veldig salt, noen ganger smaker det champagne, sier Carrie ifølge The Sun.

De fleste av oss, for å ikke si alle, ville nok rynket på nesen ved forslaget om å drikke vårt eget tiss, men for Carrie (53) er det hverdagskost. Bokstavelig talt.

Kilde: Youtube

Enklere enn å drikke vann

For fire år siden ble Carrie diagnostisert med hudkreft. Men i stedet for tradisjonell medisin, valgte Carrie å starte medisinering gjennom å drikke sin egen urin.

Siden den gang har det eskalert. I dag bruker Carrie urinen til å vaske håret, pusse tennene, skylle nesen og øynene – blant annet.

Kilde: Youtube

Carrie drikker omtrent fem glass av urinen sin om dagen, og synes det går ned lettere enn et glass med vanlig vann.

– Jeg liker varm urin. Det lukter forskjellig avhengig av hva jeg spiser, i dag smaker det litt annerledes enn da jeg begynte for fire år siden. Noen ganger er det salt, andre ganger smaker det champagne, sier Carrie i et klipp fra TV-kanalen TLC der hun deltok for å fortelle om sin rare avhengighet.

Klarer ikke slutte

Carries datter er imidlertid mer skeptisk til morens nye helsekur og vil at hun skal søke tradisjonell hjelp i stedet for urin-medisineringen.

Kilde: Youtube

Men Carrie nekter, og hevder i stedet at hun er avhengig av egen urin i fremtiden og at hun har mistet troen på vanlig behandling.

– Ut fra det jeg har lest, kommer jeg til å dø hvis jeg slutter nå, sier Carrie i innslaget.

Her kan du se hele klippet, på engelsk.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!