Sur mann krever at ammende mor skal «dekke seg» – det perfekte motangrepet får han ned på jorden

En debatt som har blitt hardt debattert de siste årene gjelder offentlig amming. Noen mennesker mener at amming er noe du burde gjøre bak lukkede dører, og at publikum ikke skal trenge å se folks mer intime kroppsdeler på offentlige steder.

Så er det andre del, som de fleste sannsynligvis tilhører. De som synes at amming er noe av det mest naturlige som finnes, og at det er helt åpenbart at en baby skal få mat når han vil.

Da moren Melanie Dudley Austin i USA var i Mexico på ferie, ble hun bedt om å dekke seg mens hun ammet – svaret hennes har nå fått hundretusener til å le høyt.

Det var i Cabo San Lucas, Mexico, at Melanie Dudley var på ferie med sine kjære, inkludert hennes fire måneder gamle baby. Akkurat som for de andre, ble det snart tid for den lille å spise.

Ble bedt om å dekke seg

Så trakk Melanie ned noe av kjolen som dekket et av brystene hennes og lot babyen spise. Men det ble ikke satt pris på av alle.

Snart kom en fremmed fram og ba henne dekke seg, noe Melanie gjorde – men kanskje ikke akkurat slik mannen hadde ment.

Foto: Facebook

«Vi satt lengst bak i restauranten»

Melanie ba mannen sin om å gi henne noe for å dekke seg til, og trakk deretter plagget over hodet.

«Jeg er alltid diskret med amming, og vi satt på baksiden av restauranten. Amming er vanskelig som det er, vi trenger ikke ha mange fremmede som tenker og dømmer oss», sier Melanie til Yahoo.

Carol Lockwood, som kjenner Melanie, kom raskt med telefonen sin og fotograferte Melanie.

Hyllet av tusenvis

Carol lastet opp bildet på Facebook, hvor det ble en kjempesuksess. I skrivende stund har over 100.000 mennesker sett bildet og tenkt at Melanies svar var briljant.

Bildet får ikke bare ros av andre mødre som kjenner seg igjen i hennes situasjon, men også av mange andre.

For en smart mor som virkelig tok mannen ned på jorden!

Trykk nå på deleknappen for å hylle alle mødre!