Spøkelseshuset gir deg 200.000 kr om du klarer det – ingen har noen gang lyktes

Et amerikansk «hjemsøkt hus» er så skummelt at eierne tvinger de besøkende til å signere et 40-siders dokument for ikke å bli saksøkt – og du må også vise godkjenning fra en lege, skriver Ladbible.

Hvis du klarer å komme deg gjennom hele besøket uten å rope det forhåndsbestemte «sikkerhetsordet», som ender alt, får du hele 20.000 dollar, tilsvarende omtrent 200 000 norske kroner.

McKamey Manor er så fæl at ingen har klart å gjennomføre skrekkopplevelsen.

Skjermdump: Youtube

Russ McKamey eier Haunted House i California. Nylig kom han med et nytt tema kalt «Desolation» – og i skrivende stund har ingen engang våget å ta seg inn det.

Skjermdump: Youtube

Gjennomført flere kontroller

Hovedsakelig på grunn av de forferdelige bildene – som gir et snev av hva som venter inne.

«Det blir mye vanskeligere å takle på grunn av det mentale spillet,» sa Russ McKamey til WGNTV.

Youtube

Hvis du føler deg oppfordret til å teste den skremmende utfordringen, må du være minst 21 år. Hvis du er mellom 18 og 20 år, er foreldrenes underskrift nødvendig for godkjenning. Du skal også kunne presentere en attest fra en lege som sier at du har det bra, både fysisk og mentalt.

Youtube

Staben i spøkelseshuset vil også gjøre en bakgrunnssjekk på deg og gjennomføre et telefonintervju før du får lov til å ta utfordringen. Før du trer inn i skrekken, vil det også bli foretatt en narkotika-sjekk.

Kostet over 10 millioner

Før testen, må du også ha sett gjennom en film som heter And There Were None, som er en 2-timers klippet video av tidligere utfordrere som ikke klarte å fullføre besøket i spøkelseshuset.

Skjermdump: Youtube

Russ McKamey sier at han har brukt over 10 millioner norske kroner på å få til alt akkurat slik han vil ha det – og ut fra bildene ser det helt vanvittig ut.

Youtube

Nå kan du sjekke ut klippet nedenfor! Men vi advarer – det er lett å bli skremt!

Kjenner du noen som bør akseptere utfordringen? Det er fortsatt 200.000 kr i premiepotten!

Så tag denne vennen på Facebook, eller del denne nyheten med vennene dine! Det kan nok være veldig gøy å se hvor vågale de egentlig er!