Kjepphøy kvinne nekter å plukke opp etter hunden – så slår jenta med kameraet til med en herlig hevn

Mennesker med kjæledyr har et ansvar for de små søtnosene sine. Blant annet så har hundeeiere ansvar for å plukke opp etter hunden når den har gjort nummer to. Og det er få ting som er mer irriterende enn folk som ikke kan ta ansvar.

Dessverre forsømmer mange denne plikten, men jeg tror det burde være en selvfølge for alle hundeeiere.

Å tråkke på ekskrementene til en annens hund er veldig ekkelt og noe du virkelig vil – og du unngår det sannsynligvis så lenge folk som har hund oppfører seg på en sivilisert og moden måte under turene sine.

Jeg tror de fleste av oss kan være enige om at det er en selvfølge at du henter etter hunden din. Det er som vanlig høflig hvis du nå har valgt å skaffe deg kjæledyr.

I dette klippet, som er sett av over 1,3 millioner seere, er det en uhøflig kvinne som nekter å gjøre det rette etter at den lille hunden hennes hadde gjort nummer 2 på fortauet ved siden av bilen hennes.

Få det hun fortjener

I stedet går hun bare videre med hunden og hopper inn i sin dyre cabriolet.

Det hele blir imidlertid lagt merke til av en årvåken kvinne med et godt snev med mot. Hun henter mobilen og begynner å filme når hun konfronterer hundeeieren om at hun ikke har plukket opp etter hunden sin.

Skjermdump: Youtube

De klarer ikke å komme overens i det hele tatt – og den snobbete jenta reagerer i stedet med gester og begynner å rope til hun som filmer. Kvinnen i bilen nekter å ta ansvar, men hun vil snart angre på det.

Hevnaksjonen fra jenta bak kameraet er ganske tøff, men jeg må si at jeg mener hun gjør det riktige. Den late hundeeieren får faktisk akkurat det hun fortjener – og jeg kan ikke annet enn å le av klippet.

Sjekk det selv her nedenfor!

Jeg tror kvinnen i bilen fikk akkurat det hun fortjente! Forhåpentligvis lærte hun også en lekse! Trykk nå på DEL om du er enig!