Anna og Lucy er «verdens mest identiske tvillinger» – nå deler duoen sine hemmeligheter

Det er fascinerende hvor like tvillinger kan være.

Det er to eksemplarer som går ved siden av hverandre – og hvis du blir kjent med en duo som dette, kan det ta tid før du alltid er sikker på hvem som er hvem. Mange har absolutt opplevd den følelsen.

Imidlertid er det få tvillinger som kommer nær Anna og Lucy DeCinque. De har blitt kalt «verdens mest identiske tvillinger» – og det er lett å se hvorfor.

Dette er rett og slett noe helt spesielt!

I tillegg til å være sinnsykt like hverandre, lever Anna og Lucy spektakulære liv – noe som også vekker reaksjoner. De trives ganske enkelt i rampelyset og står for den de er. Nå snakker de om deres rare treningsvaner – og forholdet til deres felles kjæreste.

«Vi trener for mye»

På sin Youtube-kanal har duoen tidligere fortalt om at de er «veldig glade i å trene.» Mange ganger trener de opptil fire timer om dagen – selv om de føler seg utmattede.

– Vi trener for mye, sier Anna, ifølge siden It’s Gone Viral.

Leger har til og med fortalt dem at deres livsstil ikke er sunn – spesielt når de bare spiser en gang om dagen.

– Vi vet at det ikke er bra, innrømmer Lucy. Det kommer fra moren vår. Vi spiser bare om kvelden. Det fungerer for oss.

Tvillingene fra Australia gjør omtrent alt sammen. De har til og med sex med den samme fyren. Ben (39) er duoens felles kjæreste. Alle tre sover sammen i en gigantisk seng, skriver nettstedet.

Anna og Lucy har gjort en karriere med å se like ut. Fordi de anser utseendet som så viktig, går de regelmessig på forskjellige hudbehandlinger.

Har tusenvis av fans

Tvillingene følges av over 50.000 mennesker på Instagram. Deres identiske og spesielle utseende og utrolige liv har gitt dem et ekstremt stort antall fans.

Imidlertid er det mange som ikke vet hvem som er hvem.

Hva tror du – er de ekstremt like? Reagerer du på deres livsstil?

Trykk på deleknappen for å fortelle oss hva du synes!