Foto: YouTube

Strandgjesten sniker seg fram og forstyrrer majestetisk villhest – da tar hesten en steinhard hevn

En mann har blitt verdensberømt på bare noen få dager – av en grunn som er mindre hyggelig for ham. Det var i forbindelse med et strandbesøk på østkysten av USA at han, til tross for flere advarselsskilt, valgte å snike seg fram til en stor villhest.

Disse er vanlige i området og beskrives som ufarlige – så lenge man lar dem være i fred.

Badegjesten, iført små badebukser, klarte ikke å stoppe seg selv og nærmet seg dyret for å gi den en klapp på baken – men så slo hevnen til. Med full kraft.

Det var en strand på Assateague Island, som er kjent for sitt rike dyreliv, mannen befant seg på denne dagen. Imidlertid kunne han nok aldri ha forestilt seg hvordan det skulle ende.

Ville gi hesten en klapp

I området befinner det seg villhester som vanligvis ignorerer de mange badegjestene – så lenge man lar dem være i fred, skriver Unilad. Det er selvfølgelig mulig å observere de mektige, vakre dyrene på avstand – og det er akkurat det man blir bedt om å gjøre via flere advarselsskilt.

Imidlertid valgte denne strandgjesten, som bare hadde på seg et par »speedos» å ignorere de. Det var flere andre badegjester som i stedet la merke til det da han nærmet seg den store hesten.

Kilde: Youtube

Til tross for advarslene om å la hesten være i fred, var tullingen bestemt på å gi den en klapp på baken. Imidlertid var det noe han virkelig skulle få angre på. Det smertefulle minnet vil sannsynligvis leve med ham en stund, og det er nok få som ville trodd på det dersom det ikke ble fanget på film.

Så snart hesten merker hva mannen gjør, svarer han med å løfte sitt venstre bakben – og avfyre et kraftig spark. Den treffer ikke hva som helst – men rett i mannens kjønnsorgan. Aaaajjjj!

Kilde: Youtube

Han faller umiddelbart – antageligvis med både anger og smerte i tankene.

Finnes delte meninger

Klippet har nå blitt spredd over hele verden. Noen velger å le, andre synes synd på mannen mens mange hevder at han faktisk har skyld i det selv. Det var jo som sagt mange advarsler.

Se nå det omtalte videoklippet nedenfor!

Synes du også at mannen har skyld i dette? Trykk da på dele-knappen, slik at vennene dine også kan se dette klippet!