Youtube

Morsomme klippet som hylles av millioner: Hesten får genial idé for å vinne snøballkrig

Hester er utrolig staselige og fascinerende dyr, men også veldig lekne og koselige.

Til tross for at de virkelig får respekt og er kraftfulle i fremtoningen så vil de alles beste og er vennlige i sin kontakt med mennesker og andre dyr.

De er dessuten veldig intelligente og har lett for å lære seg å ta etter mønster og oppførsel fra andre. Derfor er de flinke til å leke når det er tid for det – og kan for eksempel ha det gøy sammen på sitt eget område uten at noen mennesker har startet det.

Med inspirasjon fra hesters lekenhet og intelligens så valgte det amerikanske ølmerket Budweiser for en stund siden å lage en ny reklamefilm.

Den ble en stor suksess – og har i skrivende stund over 5 millioner visninger på Youtube.

Klippet har i tillegg blitt vist på TV over hele Nord-Amerika.

Får en genial idé

Videoen er dog animert, men likevel gjort på en slik måte at man nesten kan tro at det er ekte hester ut ifra hvordan de beveger og oppfører seg. Det er altså veldig godt laget!

Youtube

I reklamen begynner 4 hester plutselig å leke snøballkrig, men det hele eskalerer raskt – og en av hingstene kommer etter en stund på en helt genial idé for å vinne.

Jeg skal ikke avsløre alt for mye, dere får se selv (klippet nedenfor) , men jeg fikk meg en god latter – og kan virkelig se for meg en smart hest gjøre det samme i virkeligheten!

Så lure, humoristiske og lekne er faktisk mange hester!

Var ikke dette gøy? Trykk nå på deleknappen slik at du kan spre latteren videre til vennene dine!