Mor treffer kranglete tenåringsdatter med tøffel fra 30 meters avstand – det utrolige klippet har blitt sett av tusenvis

Å krangle med familiemedlemmene sine er ikke unormalt – det gjør nok de aller fleste av oss med jevne mellomrom.

Man skriker litt på hverandre, murrer, går bort i noen minutter og når man kommer tilbake løses det meste som regel av seg selv.

Det finnes derimot andre, mer uvanlige måter å løse slike konflikter på. En mor valgte å bruke en litt rar metode for å si det mildt. Det har imidlertid ført til at klippet av henne og tenåringsdatteren nå har spredt seg som en ild i tørt gress på nettet.

Alle vi som har hatt tenåringsbarn vet at det kan bli litt skriking, rotete og dramatikk med jevne mellomrom. Da er det viktig å vise hvem som er den voksne i rommet, men på den andre siden er ikke det alltid det letteste.

Mistet besinnelsen fullstendig

Det er som regel best å prøve å sette seg ned og diskutere situasjonen for å komme fram til en løsning, men det kan noen ganger også hjelpe å skille lag for en stund og samle tankene.

Nå er det en video som spres på nettet – som viser et mindre godt eksempel på hvordan man kan løse en konflikt innad i familien.

Den er kort, så følg med. Det er en mor og datter som ble sinte på hverandre.

Meningsløst kast

Tenåringen løper vekk langs veien for å komme unna krangelen, men da velger moren å ta av seg tøffelen sin – av flip-flop-modell – for å så kaste den mot datteren.

Det er også en god kraft bak kastet og tøffelen flyr til og med ut av bildet, da den er så høyt oppe i lufta.

Kilde: Youtube

Ifølge nettstedet Unilad lander den da hele 30 meter unna – rett på jenta!

Her kan vi snakke treffsikkerhet! Selv om det kanskje ikke er en optimal handling fra morens side, så må jeg nok påstå at det er lett å bli imponert av hennes vellykkede kast.

Her kan du se det utrolige klippet!

Hva synes du? Er det ren galskap eller mer fascinerende?

Trykk nå på dele-knappen hvis du også ble imponert av den utrolige treffsikkerheten!