Hesten sjokkeres når han plutselig slipper en kraftfull fis – nå er klippet sett av millioner

Det finnes mange ting som faller naturlig for mennesker og dyr, fordi alle gjør det samme. Å sove, puste, gå på do – og fise.

De fleste av oss har kjent på følelsen av å virkelig måtte slippe en fis, men vi har holdt den inne fordi det ikke er sosialt akseptert å slippe en fis, selv om det er veldig normalt å «lette på trykket.»

Situasjoner hvor man merker at man må skikkelig fise oppstår gjerne når man helst vil unngå det, men da er lettelsen langt deiligere når man endelig kommer seg til et toalett, eller et privat sted hvor man bare kan slippe løs.

Det er alltid en lettelse!

Det er dog ikke bare vi mennesker som behøver å lette på trykket med jevne mellomrom – nei, det skjer også i dyreriket. For en tid siden skrev vi om en enorm hest som slapp flere utrolige fjerter– og det fikk mange lesere til å le, om vi skal tro kommentarfeltet.

Nå har vi funnet et nytt klipp. Det er faktisk ennå litt bedre, særlig siden hesten i klippet ikke er forberedt på at den skal slippe en skikkelig høy promp.

Skvetter av fisen

Han er midt i en trening med rytteren sin oppå seg. Han kommer fra den midtre delen av banen og drar seg ut mot venstre for kameraet, og i den den snur rompa til slipper hesten en brakfis, som den selv skvetter av.

Facebook

Det hele skjer veldig fort, så du må kanskje se videoen to ganger, og da ser du hvor overrasket hesten blir når hendelsen inntreffer.

Ifølge siden RelayHero som snakket med veterinæren Doctor Ramey, så er det mange som uroer seg over at hester fiser på automatikk, for det virker som om de opplever smerter når det skjer. Men slik er det heldigvis ikke, ifølge Ramey. Akkurat som for oss mennesker er det helt naturlig, og gjerne en lettelse, og det skjer spesielt ofte etter at man har spist fiberrik mat.

Se det morsomme klippet nå! Jeg klarte ikke å la være å le!

A: Enter at working trot and proceed down the centreline without halting. C: Track rightBetween C&M: Spook at your own fartShare as you please – now taking sponsorship applications… Heinz?😉

Posted by Megan Elphick on Thursday, July 19, 2018

Jeg kunne ikke holde meg fra å le når jeg så dette! Jeg kan virkelig relatere – iblant må man jo bare lette på trykket! Trykk nå på dele-knappen for å by vennene dine på en god latter!