Gigantisk hest slenger seg på bakken og slipper kjempefis – nå er klippet sett av over 13 millioner

Nesten alle vesener på jorda sover, spiser, går på do – og de fleste promper også!

Det er helt naturlig å slippe en fis, men det er fortsatt veldig tabu å slippe en høy promp med mennesker rundt seg. Det kan være forståelig at flere ikke liker dette, men samtidig så er det ikke verdens største ting.

Alle har nok merket at det bobler i magen og kjenner at det bygges opp luft som bare må komme seg ut. Og da er noe av det deiligste i verden å lette på trykket.

 

Jeg tror mange mennesker kan kjenne seg igjen i den beskrivelsen, at det kan være en utrolig lettelse.

Gått på fiberdiett

Dette gjelder også dyr. Vi har tidligere skrevet om en flodhest som plutselig slapp en av verdens kraftigste promper, men nå har han fått konkurranse av en flott hest.

Denne hesten (klippet er nedenfor) heter Archy.  Han har gått på fiberdiett den siste tiden, etter veterinærens anbefaling – men som mange vet kan det føre til mye gass i magen.

Det får vi et bevis på her. Plutselig slenger den lekfulle Archy seg ned på bakken sprer beina i været. Da kommer det plutselig en ren prompekavalkade – den ene fisen høyere enn den andre.

Ingen smerter for hesten

Ifølge nettstedet RelayHero, som pratet med veterinæren Doctor Ramsay, så er dette helt ufarlig for hesten. Så alle dyrevenner kan puste lettet ut.

Dette er helt naturlig og veterinæren har sagt at utslippet ikke skapte noe smerte for den vakre hesten. Akkurat som for oss mennesker finnes det flere ganger vi har behov for å slippe en real fjert.

Over 13 millioner har nå sett videoklippet:   

Jeg måtte flire da jeg så dette videoklippet. Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan få seg en god latter i dag!