Her er den gigantiske «sko-sengen» for alle tøffeltyggende hunder – og nettet elsker det masse!

Alle som noen gang har hatt hund eller annet kjæledyr for den saks skyld, vet også hvor fantastisk det er å ha et ekstra familiemedlem som er glad for å se en.

Andre familiemedlemmer kan som kjent være litt vanskelige, eller sure innimellom – men et kjæledyr er alltid like lykkelig når du kommer hjem etter en lang dag.

Imidlertid betyr en hund i familien fort at noen i familien kan få fottøyet sitt tygget på, fordi de lodne krabatene absolutt elsker å tygge på sko. Men nå er det kommet en løsning på dette problemet, i form av en skoseng!

Hvis du lurer på hva du skal gi til familiens mest elskede medlem, hunden, trenger du ikke lenger lure.

Perfekte gaven til hunden

Denne nye «hundesengen» vil etter all sannsynlighet føre til at hundens sug etter å tygge tøfler og sko reduseres litt. Det er selskapet Sasquatch Pet Beds som har kommet frem til den geniale oppfinnelsen. Sponplaten på «skoen» på innsiden gjør den enkelt å rengjøre – og den store tøffelen på stuegulvet trenger heller ikke å stinke like mye som bestefarens joggesko.

Katter kan også bo i skoen. Foto: Amazon

Finnes i luksusvariant

Den unike hundesengen kan kjøpes på Amazon.com-siden og er tilgjengelig i gult, rosa og beige.

Med andre ord kan du tilpasse sengen etter hva som passer i hjemmet ditt. Videre trenger det ikke være for dyrt å kjøpe den optimale julegaven til hunden din.

De gule og rosa sengene koster 47 og 55 pund, dvs. rundt 5-600 norske kroner. Ønsker du en beige, må du imidlertid kaste bort 195 pund – og den «tøffelen» regnes som mest eksklusiv. Så om hunden din fortjener den luksusen, har han, eller hun mest sannsynligvis vært veldig lydig i år.

Foto: Amazon

For en fantastisk julegave/gave! Nå trykker du på DEL så vennene dine også får sjansen til å skjemme bort hunden sin med denne gaven!