Dagens utfordring: Hvilken katt skiller seg ut?

Jeg har i mine senere år blitt mer interessert i gåter, kryssord, og andre typer hjernetrim, som virkelig setter meg på prøve.

Det er en ganske bra vane. Jeg innbiller meg at det fører til at man er kvikkere i tankegangene, og det kan virkelig være til hjelp om man bedriver mye hjernetrim, da det ofte handler om å lære seg forskjellige teknikker.

Det kan handle om ganske så simple greier og behøver absolutt ikke å være komplisert. Det viktigste er å være ekstremt observant, og det skader ikke å ha et konkurranse instinkt.

enne lille tegningen to bilder nedenfor er et perfekt eksempel på et hjernetrimsspørsmål, som passer utmerket å prøve seg på mens man ligger i sofaen.

Bild: Pexels

Å stirre inn i en skjerm hele dagen kan være veldig anstrengende – og da er det viktig å finne en måte å stimulere hjernen på.

Ved å prøve å løse gåter med optiske illusjoner, eller heftige synsbedrag kreves det et godt samarbeid med øynene og hjernen din.

Du har 10 sekunder på deg

Ifølge en Youtube-kanalen EG Mines klarer faktisk ikke de fleste av oss å løse denne utfordringen i løpet av 10 sekunder. Svaret er nok ikke så enkelt som du skulle trodd.

Det er tre katter på bildet. Din oppgave er å se hvilken katt som ser annerledes ut enn det to andre. Det finnes en spesifikk detalj som gir deg svaret.

Du har 10 sekunder på deg – kan du se hvilken katt som skiller seg ut? 

Klarte du oppgaven? Det er som sagt en detalj som avslører katten som skiller seg ut.

Nedenfor ser du svaret: 

Rett svar er C – grunnen? Katten på C har ingen øyebryn, noe både A og B har.

Trykk på dele-knappen om du fikk rett! Utfordre vennene dine!