Veldig få kan se den helt nakne kvinnen på bildet – men klarer du å finne henne?

Hjernens visuelle inntrykk kommer fra øynene våre, det er gjennom dem hjernen tolker alt og skaper et bilde som gjør at vi mennesker forstår hva det er vi ser på.

Dette skjer utrolig raskt og noen ganger holder ikke hjernen vår tritt med det øyet oppfatter.

Hva skjer da når øyet oppfatter noe som kanskje ikke er akkurat hva det først virker å være? Da blir man forvirret, og kanskje er det derfor optiske illusjoner har fascinert oss mennesker gjennom alle tider.

Nedenfor finner vi en optisk illusjon som virkelig har skapt diskusjoner – men kan du finne den nakne kvinnen på bildet?

Optiske illusjoner, eller visuelle illusjoner som de også kalles, setter virkelig sansene våre på prøve. De viser noe som ved første øyekast er et helt vanlig bilde, men jo mer man ser, jo flere detaljer oppfatter man.

Utrolig kunstverk

Jörg Düsterwald jobber som kroppsmaler og med hjelp av dyktige fotografer prøver de å forene menneskekroppen med naturen.

Men kan man virkelig få mennesket og naturen til å sømløst «gå inn i» hverandre? Svaret er et rungende ja – og resultatene er helt fantastiske!

Mange av Jörgs utrolige illusjoner har spredt seg som ild i tørt gress på nettet – sannsynligvis fordi bare en brøkdel klarer å finne mennesket i disse vakre naturbildene.

Ser du den nakne kvinnen?

Nå skal vi teste hvor skarpt falkeblikket ditt er. Nedenfor følger et fotografi der det skjuler seg en naken kvinne et sted i bildet – klarer du å finne henne?

Studer vedstabelen veldig nøye så kommer du snart til å få et glimt av kvinnen.

Ser du henne? Hvis ikke, avslører vi svaret nedenfor.

Her gjemmer den nakne kvinnen seg

Hvis du ikke klarte å finne den nakne kvinnen, kommer et innzoomet bilde som avslører hvor hun gjemmer seg.

Der er hun!

Fant du henne? Da kan du gi deg selv en velfortjent klapp på skulderen, bra jobba!

Utfordre nå vennene dine gjennom å trykke på dele-knappen!