Utfordringen driver folk til vanvidd: Hvor mange ben ser du på bildet?

Det er mye som skaper verbale krangler, argumenter og splittelser her i verden.

Mange ganger blir det ikke noe mer enn en litt opphetet diskusjon, andre ganger mister folk roen og tar det betydelig lenger enn som så.

Vanligvis handler det selvfølgelig om å tenke ulikt om noe – og jo lenger fra hverandre man er i tanken, jo hetere kan samtalene bli.

Noen ganger kan slike ting føles unødvendige, selv om man selvfølgelig må stå opp for sin mening og debattere – men fra tid til annen er vi litt for raske når det gjelder å sage ned andres argumenter og ty til dumheter slik som banning og skjellsord.

Jeg synes det er trist – spesielt når det virkelig ikke trenger å gå så langt.

Grunnen til at vi skriver dette er at ting som utfordringer på nettet, kan få folk til å gå i taket. Spesielt når de må krangle om riktig svar med hverandre.

En test eller en utfordring bør selvfølgelig være en vanskelig oppgave for hjernene våre og da kan det også brenne hos noen mennesker.

Del svaret ditt videre

Denne bildegåten (under) har skapt ville diskusjoner og verbale krangler i forskjellige nettforum. Både i Norge og i utlandet.

Her ber vi om å holde det på et fornuftig nivå, men selvfølgelig skal man få argumentere for sin sak. Eller i dette tilfellet sitt svar.

Utfordringen er ganske enkel i utførelsen, men desto vanskeligere å løse. Det er til og med slik at ingen ser ut til å kunne fastslå, med 100 prosent sikkerhet, hva som er riktig svar.

Hvor mange ben ser du på bildet?

Det kan imidlertid være morsomt å vite hva du kommer fram til, så ikke vær redd for å dele løsningen din i kommentarfeltet.

Spørsmålet er hvor mange ben ser du på dette bildet?

Det er mange vanlige svar 6, 7, 13 og 14 ser man en god del, men også 15 forekommer.

Det kommer også an på om man skal svare i hele ben, eller om det er nok å skimte en for å ta det med.

Det finnes som sagt ingen gitt svar, men hva kommer du fram til?

Fant du mer enn 5 ben på bildet?

Trykk da på deleknappen, så kan du spre en morsom utfordring til vennene dine!