Foto: Reddit

Utfordring: Bare 10% finner den skjulte hesten på bildet – finn ut nå om du er en av dem

Noe som er veldig fascinerende med oss mennesker er at vi kan se på det samme – men oppfatte det helt ulikt. Eller i hvert fall legge merke til detaljer en annen person kanskje ikke gjorde.

Visuelle og optiske illusjoner kan komme fra dette – og jeg synes det både er morsomt og spennende å ta den slags utfordring med noen andre. Da kan man bli hjulpet med å observere hele bildet og finne ut hva som egentlig er foran seg.

Denne typen hjernetrim er sannsynligvis veldig bra for oss. Spesielt i en tid der teknologi og datamaskiner tar seg av mye av tenkingen for oss. Snart trenger vi neppe å gjøre noe selv, men for å holde hjernen skarp, bør man trene den litt hver dag.

Derfor tenkte jeg nå å invitere deg til en liten oppgave. Utførelsen er veldig enkel, men å finne løsningen i seg selv er desto vanskeligere. Oppgaven har spredt seg over hele verden og blitt sett flere steder – og det opplyses at bare 1 av 10 personer klarer den på første forsøk.

Jeg måtte faktisk sitte en stund før jeg klarte å løse oppgaven, men nå får vi se hvordan det går for deg. Det er viktig å ha et ekte falkeblikk og øye for detaljer – ellers kan dette trolig være ekstra vanskelig.

Det handler om å finne en hest som gjemmer seg i et bestemt bilde (under). Kan du finne den?

Kilde: Reddit

Noen av dere fant sannsynligvis hesten med en gang, andre måtte lete en stund. En del kan nok holde på så lenge de vil uten å klare det.

Derfor vil jeg tilby et lite hint. Fokuser blikket på den fire etasjers bygningen som vises på bildet. Her er hesten et sted.

Hvis du ikke fant den, tror jeg du burde bla opp igjen og prøve nok en gang.

Ellers vil vi nå avsløre svaret.

For noen av dere vil dette selvfølgelig bare bekrefte det dere allerede vet.

Her er hesten (inne i den gule sirkelen)!

Klarte du det? Trykk da på deleknappen, så kan du gi en morsom utfordring til vennene dine!