Test: Hva ser du på dette bildet? Svaret sier noe interessant om din personlighet

Vi mennesker er alle helt unike, noe som jo i seg selv er utrolig med tanke på at vi er over syv milliarder her på jorden.

Hvordan man blir som person avhenger imidlertid av mange forskjellige variabler. Hvor man ble født, hvem ens foreldre er, hvordan man vokser opp. Listen kan gjøres nærmest uendelig.

Selv om det i dag finnes mye forskning på hvorfor noen mennesker har visse personlighetstrekk, mens andre har helt andre egenskaper, er det likevel noe mystisk og spennende i å filosofere over hvorfor vi er som vi er.

I dag er det imidlertid ganske uvanlig med spåkoner, selv om de selvfølgelig også forekommer. Som med mye annet i dagens samfunn, har også den typen av informasjon flyttet til internett.

Testen nedenfor er intet unntak. Svaret på testen skal kunne si noe interessant om din personlighet.

Optiske illusjoner, eller visuelle illusjoner som de også kalles i dagligtale, har eksistert i flere århundrer.

Ulike typer av illusjoner

Optiske illusjoner kan deles inn i tre hovedtyper, og den som sies å kunne si noe om ens personlighet kalles for kognitive illusjoner, der «øyets tolkede bilde gir ubevisste konklusjoner».

Innenfor kognitive illusjoner finnes det også underkategorier, og den vi skal fokusere på i dag kalles tvetydige illusjoner.

Der fremkaller bildet «et skifte i persepsjon mellom alternative tolkninger», noe som betyr at ulike mennesker rett og slett oppfatter ulike ting på et bilde.

Hva legger du merke til først?

Her kommer bildet. Det du først ser på bildet sier noe om din personlighet.

Hva er det første du ser? Nedenfor går vi gjennom motivene og hva de betyr.

Ser du et ansikt?

Hvis det første du ser er et ansikt, stoler du mye på magefølelsen din. Du kan oppfattes som litt egensindig, men du er selvsikker og lykkes ofte med de forpliktelsene du tar på deg.

Du er veldig klok og får ofte fungere som klangbunn for dine nærmeste når de har ideer av alle slag.

Du er også veldig informert, siden nysgjerrigheten din på verden har ført deg til mange forskjellige steder i verden.

Ser du et eple?

Ser du et eple på bildet, så er orden ditt motto i livet. Du er alltid velkledd, veltalende og hyggelig mot dine medmennesker.

Du blir satt stor pris på av kollegaer og familiemedlemmer fordi du er nøye og punktlig.

Planlegging er viktig, og du har veldig vanskelig med tidsoptimister, selv om du kanskje ikke forteller dem det direkte.

Ser du en person som sitter?

Hvis du i stedet ser en person som sitter på bildet, er du veldig glad og åpen som person. Spontanitet er din beste venn og du elsker nye inntrykk og mennesker.

Planlegging og deg er ikke bestevenner, og du tar gjerne dagen på sparket. Karrieren kommer ikke først for deg, men du klarer alltid å overgå forventningene med ditt kreative sinn.

Vennene dine ser deg som midtpunktet i gruppen og kontakter deg alltid først.

Det er fascinerende hvor mye kroppsspråket kan avsløre! Jeg kjente meg veldig igjen.

Hvis du synes dette var interessant, kan du gjerne trykke på dele-knappen og sende testen videre til vennene dine!