Det ser ut som en helt normal tallrekke, men noe er veldig feil: Finner du ut hva på første forsøk?

Menneskers hjerne har en utrolig evne til å bli lurt når vi står overfor vanskelige problemer som vi i løpet av livet lærer av – og dermed – å tenke logisk.

Når man møter på en gåte eller visuell illusjon, er det ofte slik at vi ser eller oppfatter noe som egentlig ikke helt stemmer. Imidlertid er det selve sjarmen til det hele.

I nyere tid, kanskje på grunn av dette, har det blitt litt av en trend på nettet å utfordre seg selv med ulike utfordringer, for å så dele den med vennene sine og da helt enkelt å finne ut hvem som har den skarpeste hjernen!

Det er ikke mange som klarer denne interessante testen på første forsøk. Hvis man gir seg selv litt tid, vil man sannsynligvis løse det til slutt, men med tidspress blir det vanskeligere. Se om du kan løse den på under 20 sekunder!

Nedenfor finner du en tallrekke mellom 1 og 53, men to tall mangler. Utfordringen din er nå å finne ut hvilke det er.

Bevis dyktigheten din

Jeg klarte det faktisk ikke på første forsøk – og det gjorde heller ikke kollegaen min! Nå er det opp til deg å bevise at du er mer dyktig!

Jeg klarte det som sagt ikke på første forsøk. men etter å ha gått gjennom tallrekken en gang til kom jeg fram til hvilke to tall som mangler!

Nedenfor presenterer vi løsningen i to separate bilder!

Det første tallet som mangler er altså 11.

Det andre tallet som mangler i tallrekken er 32.

Hvis du la merke til at tallene som manglet var 11 og 32 på første forsøk, så besto du testen!

I så fall synes jeg du burde trykke på deleknappen nedenfor og utfordre vennene dine! Husk at det aldri gjør vondt med litt ekstra hjernetrim!