Denne enkle testen kan si noe interessant om din personlighet: Hvilket dyr ser du først på dette bildet?

Alt vi mennesker ser tolker vi annerledes enn personen ved siden av oss. Det er mye som avgjør, for eksempel hvor vi kommer fra, hvilket språk vi snakker og hva vi har vært gjennom tidligere i livet.

Noen er utadvendte mens andre foretrekker å være litt mer tilbaketrukne. Uansett hvilken personlighetstype vi er, er vi alle fantastiske – det er ikke noe godt eller dårlig med å ha forskjellige personlighetstrekk.

Dette bildet inneholder ni ulike dyr og avhengig av hvilket dyr man ser først avgjør hvilken type person man er, ifølge nettstedet Lessons learned in life.

Bilder som dette skal selvsagt tas med en klype salt og er mer underholdning enn eksakt vitenskap, men jeg personlig syntes det var veldig interessant.

Hvilket dyr ser du først? Her kommer bildet.

Nedenfor er forklaringene hva det betyr for akkurat deg.

Ørn

Ørnen er skarp og elegant. Ser du en ørn først er du fokusert, nøyaktig og liker ikke å overlate noe til tilfeldighetene. Små ting i hverdagen bekymrer deg ikke og du prøver gjerne nye ting i stedet for å sette deg fast i gamle hjulspor.

Sommerfugl

Sommerfuglen står for livets skjørhet. Hvis sommerfuglen er dyret du ser først, er du sjarmerende, men har en veldig følsom sjel.

Hund

Hunden – menneskets beste venn. Emosjonell, lojal og med behov for nærhet. Ser du en hund er du klok og vet hva som betyr mye her i livet. Når du har tatt en avgjørelse, står du fast ved den.

Siriss

Sirissens egenskaper er presisjon og tålmodighet. Hvis du ser en siriss er du målbevisst og har ingen problemer med å vente, fordi du vet at det vil være verdt det. Du blir kanskje undervurdert av andre fordi du holder en lav profil, men du selv vet at du vinner på det til slutt.

Krabbe

Krabber fascinerer omgivelsene sine med sin komplekse personlighet. Hvis krabben var det første dyret du så, tyder det på en smart, tøff personlighet som ikke gir bort for mye unødvendig. Du kan virke hard på utsiden, men de som står deg nærmest vet at du alltid tar vare på dem.

Ulv

Ulven er en klok og litt mystisk skapning. Hvis dette staselige dyret var det som fanget oppmerksomheten din først, så er du veldig beskyttende overfor dine nærmeste. Du er ikke redd for å ta risiko og liker eventyr. Du går din egen vei i livet, uten å ta hensyn til hva samfunnet tenker og føler.

Hest

Hesten er selvstendig og verdsetter sin frihet over alt annet og følger hjertet sitt uten å blunke. Hvis du ser en hest på bildet er du vanskelig å kontrollere og går gjerne din egen vei. Samtidig er du veldig uselvisk og nøler aldri med å hjelpe andre.

Hane

Hanen er en fargerik prikk med hodet på skaftet. Ser du først en hane, har du ingen problemer med å navigere deg fram i de fleste sammenhenger. Du har lett for å snakke med folk og lett for å få folk til å le, samtidig som du ikke har noe problem med å heve stemmen hvis du ser urettferdigheter.

Due

Duen står for fred og styrke. Ser du duen før de andre dyrene, er du en rolig, ordentlig person som sjelden stresser deg opp.

Men samtidig bærer du på en styrke som viser seg i motgang. Livet har gjort deg klok og du investerer mye tid i dine nære relasjoner.

Selv så jeg hesten først og den stemte overens med personligheten min!

Trykk på dele-knappen og se hvilket dyr vennene dine ser først!