Bare et ekte geni klarer å finne ut hvilken retning skolebussen kjører – en smart detalj gir deg svaret

Å stå overfor en optisk illusjon, eller visuell illusjon som de også kalles, er vanligvis like vanskelig som det er spennende. En optisk illusjon er skapt for å forvirre øyet, og ved første øyekast så ser man kanskje ikke så mye i bildet. Men jo mer man ser på det, jo mer oppdager man at alt kanskje ikke er som det ser ut til å være. Slik er tilfellet med bildet her nedenfor.

Bildet nedenfor har forvirret mange i lang tid, mye fordi den har ulike løsningforslag. Utfordringen er den samme, og det er veldig vanskelig å komme fram til riktig svar, de aller fleste trenger vanligvis å lese svaret for å se på bildet på riktig måte.

Gjelder å konsentrere seg ordentlig

Når man ser etter detaljer i en visuell illusjon, er det viktig at man konsentrerer seg ordentlig, hvis ikke er det lett for å gå glipp av detaljene man leter etter. Men hvis man plukker fram falkeblikket og virkelig gjør en innsats, bør man klare utfordringen.

I hvilken retning kjører skolebussen?

Her er dagens visuelle illusjon. På bildet nedenfor kan vi se en klassisk skolebuss – men spørsmålet er i hvilken retning bussen kjører?

Klarer du å finne ut riktig retning? Se veldig nøye på bildet, så vil du kanskje klare det? Det er ingen hast, så ta deg god tid.

Her nedenfor avslører vi svaret.

Her er svaret

Her er det riktige svaret: Bussen kjører mot venstre.

Hvordan kommer vi fram til det?

På bildet er det ingen dører på bussen. Det betyr at de befinner seg på den andre siden av bussen, noe som igjen betyr at bussen kjører mot venstre.

Klarte du det? Gratulerer til deg i så fall! Trykk nå på dele-knappen og se om vennene dine klarer det!