Bare 20 prosent av nordmenn finner begge feilene på bildet – lykkes du?

Å sitte og løse ulike typer gåter og utfordringer har jeg gjort så lenge jeg kan huske, og det har bare blitt morsommere med årene.

For meg er det en perfekt avkobling mens jeg anstrenger hjernen min. Å gjøre ulike typer hjerneøvelser hjelper hukommelsen å holde seg i god form samtidig som man virkelig lyser opp når man lykkes med å løse det.

En lat ettermiddag liker jeg å lage en kopp te og slå meg ned i favorittlenestolen min med en skikkelig godbit. Det kan være kryssord, sudoku eller hva som helst egentlig, men i det siste har jeg blitt mer og mer knyttet til bilder som den nedenfor.

Dagens oppgave

Man kan finne så mange man vil på nettet, og kunsten er å finne en eller få detaljer som avviker på bildet. Disse feilene kan være omtrent hva som helst, og det er der spenningen ligger, man vet aldri hvor man skal lete og det gjelder virkelig å konsentrere seg!

Jeg fant dette på Youtube for noen dager siden, og tilsynelatende klarer bare 20 prosent denne, noe som betyr at det er i det vanskeligste laget. Men hvis man virkelig går inn for det, burde det nok gå bra.

På bildet under er det to små detaljer som skiller seg ut. Klarer du å finne begge? Se veldig, veldig nøye.

Kilde: Youtube

Klarer du det? Det er viktig å virkelig se på hver del av bildet for å oppdage dem. Hvis du ikke klarer det, vil svare komme nedenfor.

Kilde: Youtube

Der, i øvre halvdel av bildet, ser man de to detaljene. Trafikklyset har ikke rødt lys og fotballkampen finner sted 32. desember, en dato som ikke eksisterer.

Fikk du i det minste en rett? Trykk da på dele-knappen, så kan du benytte anledningen til å spre en morsom utfordring til vennene dine!