Foto: Humorbibelen

Bare 1 av 7 velger riktig svar: Hvor mange hull er det i t-skjorten?

Det finnes mange forskjellige måter man kan holde hjernen skarp på. Vi vil alle føle oss utvilt, friske og på vakt, så da er det viktig å holde topplokket våkent. Jeg liker vanligvis å sette meg ned en stund med kryssord når jeg har tid til overs.

I nyere tid har det stadig blitt mer populært å prøve seg på ulike utfordringer på nettet – og det er faktisk ganske positivt. De fleste av oss sitter foran en dataskjerm i lange perioder hver dag og trenger nesten ikke å tenke selv, og da er det selvfølgelig bra at man kan få tilgang på litt hjernetrim via internett.

Det er i alle fall min bestemte oppfatning!

Det var annerledes den gangen man gikk på skolen. Da hadde bare papir og blyant betydning. Jeg husker enkelte lærere som likte å dele ut gåter og vanskelige problemstillinger som skulle løses innen en viss tid.

Det var ikke alltid lett, men jeg har alltid likt denne typen oppgaver. Det har også holdt tritt med alderen, men det er sannsynligvis bare bra at man kan finne flere måter å holde hjernen våken på.

Jeg fant denne utfordringen online tidligere denne uken.

Hvor mange hull er det?

Ifølge flere amerikanske nettsteder, som også skrev om denne utfordringen, så er det omtrent 1 av 7 voksne som svarer riktig på sitt første forsøk.

Derfor følte jeg at det kunne vært litt gøy å gi deg noen muligheter for å gjøre det litt lettere å komme fram til riktig løsning.

Hvor mange hull er det i denne t-skjorten? Svaret er nemlig – 2, 4, 6 eller 8!

Kilde: Youtube

Tenk nå etter en ekstra gang, gi det noen sekunder.

Det er sannsynligvis flere hull enn du tror ved første øyekast! La hjernen jobbe en stund før du bestemmer deg for et svar!

Nedenfor avslører vi imidlertid hvor mange hull det er i t-skjorten!

Kilde: Pexels

Riktig svar er 8! Altså det vi kalte alternativ D!

Nedenfor viser vi hvordan det blir hele 8 hull i to ulike bilder!

Kilde: Youtube

De to hullene foran t-skjorten, de to hullene på armene, ett hull for nakken og hullet nederst for resten av kroppen. Der har du seks hull som man kan se forfra. Men det er faktisk to til!

Kilde: Youtube

Man må selvfølgelig huske at en t-skjorte har to sider! Med tanke på at man ser rett gjennom t-skjorten, er det derfor like hull på t-skjortens bakside. Altså to hull til – totalt 8 stykker!

Trykk nå på deleknappen hvis du fikk riktig svar, eller hvis du vil by vennene dine på en morsom utfordring!