Hvordan ser du mannen – i profil eller forfra? Svaret kan avsløre noe interessant om din personlighet

Visuelle illusjoner, eller optiske illusjoner som de egentlig kalles, har fascinert mennesker helt siden vi begynte å male. Imidlertid er det veldig vanskelig å skape en visuell illusjon i et bilde eller maleri, ettersom motivet har sjelden evne til å lure det menneskelige øyet på en forbløffende måte.

Avhengig av hvem vi er, er øynene våre rettet mot forskjellige detaljer i et bilde og kan da gi et helt annet motiv enn det en annen person ser.

I senere tid har disse optiske illusjonene blitt brukt i ulike personlighetstester, ser man det ene har man en viss personlighet og ser man det andre har man en annen type personlighet.

Selve grunnideen med optiske illusjoner er å skille mellom hvordan forskjellige mennesker oppfatter miljøet og ifølge denne personlighetstesten også si noe om hvordan vi er som personer.

Selvfølgelig skal man alltid ta slike tester med en god klype salt, men de er fortsatt morsomme og stemmer skremmende ofte.

Hvordan ser du mannen?

Denne optiske illusjonen representerer en mann – men spørsmålet er i hvilken retning ansiktet hans er rettet.

Her nedenfor kommer bildet. Ser du mannen forfra eller fra siden? Svaret kommer under bildet.

Hvis du ser mannen forfra

Hvis du ser mannen forfra: ser du mannen forfra så indikerer det at du liker å se folk i øynene. Du er en rett fram, ærlig og veldig direkte person når du kommuniserer. Du har et åpent sinn og liker å møte nye mennesker.

Imidlertid kan du noen ganger være litt rask til å dømme mennesker ettersom du er motvillig til å investere tid i noe unødvendig. Likevel har du et veldig positivt syn på mennesker og livet generelt.

Hvis du ser mannen fra siden

Hvis du ser mannen fra siden: Hvis du i stedet ser mannen fra siden, indikerer det at hjernen din først og fremst fokuserer på munnen og nesen, noe som er et tegn på sjenanse. Du har god selvtillit, men liker å holde deg i bakgrunnen på sosiale arrangementer.

Å møte nye mennesker er ikke det du liker best her i verden, du vil heller ha noen venner som du er veldig, veldig nære med.

Stemte det bra inn på deg? Trykk på dele-knappen og se hvordan det passer med vennene dine!