Varmt i underbuksene i sommer? Her er det nye undertøyet – som kjøler ned skritt, penis og pung

En skikkelig hetebølge har knyttet grep om Sverige og Europa. Selv i USA snakker man om eksepsjonelt høye temperaturer – og vi må rett og slett hjelpe med nedkjøling når varme som denne slår til.

Mange synes selvfølgelig det er hyggelig, men det er også mange som nesten lider.

Vi skrev nylig om BH-innlegg som bidrar til å kjøle ned brystene i varmen. Det var selvsagt en nyhet mer tilrettelagt for kvinner, men nå kommer også noe gledelig for alle menn som har det tøft ute i solen.

Eller hva med underbukser – som kjøler ned skritt, penis og pung? Jeg synes det høres helt fantastisk ut!

«Snowballs», som produktet heter, er riktignok ikke en underbukse – men heller et innlegg i ens boksershorts som skaper en avkjølende effekt. Velger man å kjøpe standardpakken deres, følger det imidlertid med hele to underbukser og tre oppladbare innlegg.

Finnes et viktigere formål

Det vil koste deg 59 dollar, tilsvarende drøyt 590 kroner – og så kan man om ønskelig kjøpe en annen pakke med kun innlegg for for 4,99 dollar, altså rundt 50 kroner.

Bilde: Snowballs

For en tid siden rapporterte vi om en ny pungkjøler – og som den har disse utrolige underbukseinnleggene også en mer seriøs hensikt.

Fremfor alt skal produktet øke fruktbarheten og sædproduksjonen hos menn. Studier har vist at temperatur spiller en viktig rolle når det gjelder kvaliteten på sædcellene – og det er som regel økt produksjon i et litt kjøligere miljø.

Bilde: Snowballs

Så kjøligere skritt i hetebølgen og økt fruktbarhet – det her er jo rene jackpoten!

En langvarig effekt

Nylig ble det rapportert at kvinner har blitt så desperate etter å føle en kaldere følelse i de nedre områdene at de har begynt å legge iskrem i vaginaen. Eksperter fraråder det på det sterkeste og selv om det aldri er noe jeg en gang ville tenkt på, har man kanskje hatt tanker om å legge buksene sine i fryseren.

Bilde: Snowballs

I alle fall når det er så forbanna varmt som nå.

Men effekten hadde nok ikke vært like langvarig som med disse geniale underbukseinnleggene.

Vil du kjøpe dem? Da kan du finne dem her!

Kjenner du noen som trenger å kjøle ned skrittet i sommer? Tagg da vedkommende på Facebook, eller del denne viktige nyheten til vennene dine!