Surpomp krever at ammende mamma skal «dekke seg til» – det fantastiske svaret får tullingen ned på jorden

Et tema som har blitt diskutert høylytt de siste årene er offentlig amming. En del synes at amming er noe man skal gjøre bak lukkede dører og at allmenheten ikke skal behøve å se folks mer intime kroppsdeler på offentlige steder.

Så finnes de på den andre siden, som de fleste nok hører til, som mener at amming er noe av det mest naturlige som finnes og at det er helt selvsagt at babyen skal få mat når den vil.

Da mammaen Melaine Dudley i Austin i USA var i Mexico på ferie ble hun bedt om å dekke seg til når hun ammet – svaret hennes har nå fått hundretusenvis til å le høyt.

Det var i Cabo i San Lucas i Mexico hvor Dudley var på ferie med nære og kjære, deriblant hennes fire måneder gamle baby. Akkurat som med andre babyer ble det ganske snart tid for mat for den lille.

Ble bedt om å dekke seg til

Melaine dro ned en del av klærne som dekte det ene brystet hennes og lot barnet spise. Men det synes ikke alle var greit.

Straks kom det bort en fremmed mann som ba henne om å dekke seg til, noe Melaine gjorde – men kanskje ikke akkurat slik mannen hadde tenkt seg.

Foto: Facebook

– Vi satt lengst bak i restauranten

Melaine ba da maken sin om å rekke henne noe å dekke seg til med, og dro deretter klærne over hodet.

– Jeg er alltid diskré med ammingen og vi satt lengst bak i restauranten. Amming er vanskelig nok som det er, vi trenger ikke masse fremmede som tenker og mener, sier Melaine til Yahoo.

Carol Lockwood, som kjenner Melanie, var raskt fremme med telefonen sin og tok bilde av Melaine.

Hylles av tusenvis

Carol lastet opp bildet på Facebook, hvor det har fått enormt engasjement! I skrivende stund har over 100 000 personer sett bildet og ledd av Melaines finurlige påfunn.

Bildet hylles ikke bare av andre mammaer som kjenner seg igjen i hennes situasjon, men også av mange andre.

For en tøff mamma som virkelig satt på plass denne tullingen!

Trykk på deleknappen for å hylle alle mødre!