Rolf er verdens mest piercede mann – har over 250 metallgjenstander på penis

(På Humorbibelen skriver vi ikke bare om morsomme nyheter, men trekker også frem mennesker og hendelser som kan betraktes som forbløffende, herlige, eller rare. Vi ønsker da å være tydelige i å påpeke det åpenbare – at alle kan se ut som de vil og gjøre akkurat hva de vil – vi hyller det)

Å gjøre forskjellige modifikasjoner med sin egen kropp har blitt stadig mer populært de siste årene. Det kan være alt fra piercinger til store tatoveringer og dristigere inngrep som fettsuging, eller silikon forskjellige steder i kroppen.

Menneskets fantasi ser ikke ut til å he noen grenser.

Her om dagen skrev vi om tyske Michael som ved forskjellige metoder har skapt sin egen drømmepenis – som nå veier hele 4 kilo. Men han er ikke alene i forsøket om å lage noe ekstremt mellom bena.

Gå ikke glipp av poker hos Betsson: Spill hvor som helst – vinn når som helst!

Nei, det er en annen tysker som også har prøvd å modifisere seg nedentil, men Rolf Buchholz er også spektakulær på andre måter.

Han er nemlig vedens mest piercede mann, ifølge The Ladbible.

Store horn i pannen

Fra 8. – 10. november blir det arrangert et event i Belgia, hvor tatoveringsentusiaster samles for å overvære, diskutere og studere kroppslige kunstverk.

Det er også muligheter for de som vil vise frem sine nyeste «inngraveringer». I tillegg deles det ut premier for «beste håndverk» og «beste fremføring».

En av de store stjernene på stedet var Rolf Buchholz. Han viste frem sine nyeste store endringer og inngrep på kroppen. Det som vakte mest oppmerksomhet var de store hornene i pannen.

Den tyske mannen har totalt 480 piercinger – hvor 278 av dem er enten på, eller rundt penisen.

94 piercinger ved munnen

I et intervju fra 2017 avslørte Rolf at alle metallbitene ved hans nedre region ikke påvirker sexlivet hans.

«Det er ikke noe problem i det hele tatt. Om det hadde vært det, så hadde jeg kvittet meg med dem for lenge siden».

Han har også 94 piercinger rundt munnen og leppene. Det kan få deg til å tenke at det kan være komplisert å spise, men det eneste problemet Rolf opplever forekommer på flyplasser. Imidlertid ikke på grunn av det du tror.

I 2014 ble han nektet å komme inn i Dubai i De Forente Arabiske Emirater på grunn av hvordan han sa ut, sier han selv.

«De trodde jeg drev med svart magi», forteller Rolf.

Hva tenker du? Gjør Rolf det rette her som følger drømmen sin, eller synes du det har gått for langt?

Gi oss ditt svar i kommentarfeltet på Facebook, eller del artikkelen videre til dine venner!