Foto: Facebook

Vegetarianeren spiste en hamburger – ble besatt av kjøtt og byttet yrke til slakter

Tammi Jonas, en tidligere dedikert vegetarianer, forandret livsstilen sin fullstendig da hun var gravid med sitt tredje barn. Moren prøvde da å spise en hamburger, med ekte kjøtt, for første gang på flere tiår – og da ble hun besatt.

Nå spiser 49-åringen mer kjøtt enn noen sinne og driver også en stor grisefarm, skriver Unilad.

Det var for en stund tilbake Tammi Jonas leste en bok om hvordan dyr ble behandlet på gårder og før slakting – og bestemte seg for å bli vegetarianer.

«En burger vil gjøre det lettere»

Trebarnsmoren fra Australia holdt seg deretter unna kjøtt – fram til hennes siste svangerskap.

– Jeg var på jobb en dag og tenkte «En hamburger vil gjøre det lettere». Så gikk jeg tilbake til å spise rødt kjøtt, som biff og lam, en gang i uken under svangerskapet – men det tok noen år til før jeg begynte å spise svinekjøtt og fugl, forteller hun til 10 Daily.

– Jeg syntes aldri det var umoralsk å ta et dyreliv for mat, jeg har alltid akseptert min plass i næringskjeden, men jeg syntes det var galt å behandle dyr på en grusom måte, å ikke la dem puste frisk luft eller holde dem låst inne i et skur, sier Tammi.

Vil behandle dyrene på en god måte

Kjøttspisingen hennes ble snart tatt til neste nivå – og sammen med mannen Stuart startet 49-åringen å se over mulighetene for å bedrive landbruk og dyrehold – med fokus på å behandle dyrene på en god og etisk korrekt måte.

– Noen drar grensen ved slakting – og hevder at det er forferdelig. Jeg er ikke enig i det, og jeg anser det ikke som uetisk å drepe et dyr for konsumpsjon – hvis de har hatt et godt og verdig liv, sier Tammi til Daily Mail Australia.

Hun og mannen har nå drevet familiegården i hele åtte år – og ja, den tidligere vegetarianeren spiser mer kjøtt enn noen gang før.

Hva synes du om dette? Del artikkelen for å fortelle oss hva du synes!