Forskning: Personer som onanerer mye har større mulighet for å bli ledere

Å kose med seg selv alene – det er noe mange mennesker gjør.

Det er ikke noe galt med å onanere – tvert imot. En orgasme, uansett om den skjer på egen hånd eller med noen andre gjør at kroppen slapper av og man føler seg raskt litt bedre.

Men at egen selvnytelse kan hjelpe karrieremulighetene dine hadde nok få av oss tenkt på – men faktum er at det er faktum, ifølge ny forskning.

Gå ikke glipp av poker hos Betsson: Spill hvor som helst – vinn når som helst!

Ifølge et nytt studie så har mennesker som onanerer mye en større sjanse for å bli sjefer, enn de som onanerer mindre, skriver The Mirror.

Hvor mye man onanerer er noe man diskuterer høyt på kontoret. Men vet at nesten alle gjør det innimellom, men man prater liksom ikke om det. Faktum er dog at man nå kan gjette seg til hvilke som liker å ha det skjønt på egen hånd – de er nemlig sjefer, ifølge et nytt studie.

Presterer betydelig bedre på jobb

Undersøkelsen er utført av reklamebyrået Frac.tl der 1012 personer fikk svare på spørsmål om sine onanivaner og deres jobbsituasjon.

Resultatet viste at de som koser mye med seg selv på egen hånd mer enn en gang i uken presterer bedre på arbeidsplassene enn de som ikke onanerer så ofte.

Shutterstock

Tjener også mer penger

De som onanerer mye har også høyere posisjoner enn de som onanerer mindre.

«Deltakere som onanerer mye, er mer sannsynlig å bli ansatt i en rekrutteringsprosess, og de er også ledere i større grad», skriver selskapet i studiet.

Foto: Shutterstock

De som onanerer mye tjener cirka 30.000 NOK, mer enn de som onanerer mindre per år.

Du blir med andre ord rikere hvis du benytter anledningen til å kose deg mye – det høres helt perfekt ut!

Trykk nå på DELE-knappen slik at vennene dine også får sjansen til å bli ledere på sine arbeidsplasser! Eller hvorfor ikke merke en fremtidig sjef i kommentarfeltet!