Her er rumpekorken – som stopper dine stinkende promper

Alle i verden trenger å «lette på trykket» til tider – det er helt naturlig.

Samtidig kjenner vi alle noen som liker å gjøre det ute blant folk, uten å ta hensyn til at det vil stinke i flere minutter. De fleste synes at man skal vente med å lindre trykket til du er på toalettet.

Noen har en tendens til å fise noen brakere som lukter som død og fordervelse – og hvis du blir sittende fast i den mindre behagelige duften, kan du vente deg noen minutter med tortur.

Det ser ut til at dere alle kjenner noen som liker å prompe ute blant folk – og selv om det kanskje ikke er så fint, er det i alle fall noe komisk.

Den perfekte presangen

Det er tross alt viktig å være barnslig – og umoden humor blir du aldri for gammel for.

Bilde: Flickr

For en tid tilbake ble produktet «Fart Stoppers» gitt ut. Det er en slags kork som du putter mellom skinkene – og som da vil forhindre at de stinkende fisene kommer ut.

«Stopp brakfisene med de har suverene korkene», står det omtrent (på engelsk) i produktbeskrivelsen på ebay-siden.

Bilde: ebay

Kjenner du noen som gjerne fiser litt for ofte? Ja, da kan det her være den perfekte presangen. Å trykke ned en kork i rompa for å stoppe fisene virker veldig drastisk, men vi vil påpeke at dette er et humorprodukt.

Jeg kommer garantert til å kjøpe en

Den kan bli din for bare 60 kroner. Det er også fraktkostnad på 36 kroner, men totalt blir altså prisen på rundt 100 kroner.

Bilde: Shutterstock

Så hva venter du på? Jeg kommer garantert til å kjøpe en slik kork til min kollega som ofte slipper en fis lit for ofte på kontoret. Jeg tror de fleste av oss kjenner noen som behøver en.

Kjenner du noen som trenger denne? Tag en person i kommentarfeltet på Facebook, eller del videre denne ytterst viktige nyheten til dine stinkende venner!