Drømmen er sann: Her er det nye sengetøyet – som holder prompelukten under dyna

Å sove med sin elskede partner er blant de mest koselige tingene som finnes. Det er nærhet og kos – for å ikke snakke om hvor varmt og fint det er.

Men hvis man har en partner som liker å slippe fiser om natten, kan det lett forstyrre nattesøvnen, ettersom nesen stadig forstyrres av ikke altfor behagelig lukter.

Nå kan man imidlertid hindre akkurat dette – takket være det nye, prompluktdempende sengetøyet!

Å prompe, eller å slippe fiser som det også kalles, er helt naturlig, og det kan til og med være farlig å holde prompene inne. Men det er fortsatt ikke særlig trivelig å slippe en løs blant folk, noe man alltid må lære seg som et lite barn.

Holder prompelukten under dyna

Om natten er det imidlertid litt vanskeligere å kontrollere de små fisene, noe som ikke er så herlig for den personen man deler sengen med.

Men slipper selskapet Shreddies sengetøy som ifølge dem holder prompelukten under dyna, langt fra følsomme nesebor.

Kilde: Shreddies

Her i Humorbibelen har vi tidligere rapportert om Shreddies-produkter, for eksempel undertøy og bukser som holder den ubehagelige lukten av fisk borte.

Den samme teknologien brukes nå på sengetøy, som består av laken, dynetrekk og til og med putetrekk. Det som holder lukten under dyna, er små karbonpaneler inne i stoffet som stenger inne eventuelle utslipp.

Kilde: Shreddies

Selger som smør i solskinnet

Ifølge Shreddies fiser vi opptil 20 ganger om natten, noen ganger enda mer også. Om natten fiser man litt om gangen fordi man ligger, noe som gjør at prompene blir enda større på dagen.

Kilde: Shutterstock

– I løpet av natten kan promper forårsake dårligere søvn og ubehagelig lukt, derfor selger sengetøyet veldig bra. Vi er veldig fornøyd med hvordan det har gått så langt, sier Rebecca Jones, talsperson for Shreddies, til The Mirror.

Sengetøyet kan kjøpes her.

Kjenner du noen som virkelig trenger disse? Trykk da på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette!