Her er undertøyet som gjør fisene dine helt frie for lukt

Vi kjenner alle noen som er glade for å slippe en fis når det ikke passer. Nå er det i seg selv slik at det sjelden er en greit å fise blant andre mennesker, men når du er i en folkemengde og noen slipper en fjert, da kan man virkelig begynne å lure på hva som feiler dette mennesket.

Noen mennesker kan faktisk ikke noe for at gassene siger ut av en – men vanligvis kan du knipe igjen frem til du er alene, eller på toalettet. Det nærmeste toalettet er sjelden langt borte og der er det veldig lov til å sende avgårde en braker.

Men selskapet Flat-D Innovations har nå kommet med en unik løsning for alle de som liker å gi slipp på gassene sine blant folk. Det er gjort et forsøk på å finne en måte for mennesker å kunne fise uten at den skal stinke og være ubehagelig for omgivelsene.

Er enkel å bruke

Resultatet er et polstret «innlegg» som du kan legge i undertøyet – og som da skal nøytralisere lukten av promp. Produktet er delvis laget av trekull, som ifølge selskapets egen nettside er et materiale som effektivt kan brukes til å fjerne lukt i andre sammenhenger også.

Gözünüz Aydın ! 😀 😀 😀 Pırt Kokusunu Engelleyen Ped icat edildi Bu ped sayesinde istediğiniz her yerde…

Posted by Kemal Çapkın on Monday, March 2, 2015

Innlegget er bare 1,5 millimeter tykk og kan vaskes uten å miste effektiviteten. Den plasseres enkelt i undertøyet eller trusen og skal være behagelig. Selv om man selvfølgelig ikke skal skamme seg over gassproblemene sine, så trenger ikke alle rundt deg å kjenne på fiselukten din lenger.

Brukerens eneste oppgave blir da å holde prompene lydløse, og hvis man pleier å fise hvor som helst er det gjerne en kunst man mestrer.

Vi kjenner nok alle noen som promper litt for ofte og derfor vil ha denne utrolige oppfinnelsen. Tag denne personen i kommentarfeltet på Facebook, eller del denne artikkelen med de stinkende vennene dine!