Tannlege: Vi kan se om du har hatt mye oralsex

Hvem, hvor, når og hvordan man ligger med folk er vanligvis noe man holder for seg selv, eller kanskje forteller en bestevenn i noen tilfeller.

Mange tenker imidlertid ikke at våre barneforbudte påfunn mellom lakenene noen ganger setter spor etter seg, i hvert fall hvis man skal tro denne tannlegen.

Ifølge ham kan tannleger se på ens munn om man har gitt mye oralsex, skriver Daily Star.

Den aktuelle tannlegen kaller seg «Dentite» og har blitt litt av en kjendis på Instagram og TikTok takket være hans forklaringer om tenner.

Hatt mye oralsex

I et av klippene sine, som er sett nesten 40 millioner ganger, forklarer tannlegen at man kan se en pasients munnhule dersom man har gitt mye oralsex.

– Om man suger på en, la oss si, slikkepinne noen ganger, er ikke det noe problem. Men suger man på et stort antall slikkepinner, oppstår det små, små blåmerker i ganen.

I klippet viser han også hvordan det kan se ut, se nedenfor.

– Som du kan se er det litt blåmerker og irritasjon på de myke partiene her, sier han i klippet.

Ikke noe farlig

Det imidlertid viktig å understreke at dette ikke er farlig, men noe som forsvinner etter en stund.

– Det helbreder, men ta det med ro med å suge på slikkepinner en stund framover, i hvert fall å suge på mange av dem, forklarer tannlegen spøkefullt i et annet klipp som er sett to millioner ganger.

Tusenvis er overrasket

Denne tilsynelatende nye kunnskapen har fått tusenvis til å reagere.

«Faren min er altså tannlegen min. FAREN MIN!» skriver en bruker.

«Jeg har gått til den samme tannlegen siden jeg var 16, det vil si 22 år. Nå skammer jeg meg plutselig veldig», skriver en annen.

«Vel, da vet til og med tannlegen min hvor ensom jeg er», fleiper en tredje.

Bilde: Shutterstock

Visste du om dette, eller kommer du til å få tannlegeskrekk nå? Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får denne viktige informasjonen i dag!