Sjef slipper kraftig fis under viktig møte – nå har klippet blitt sett av mer enn 20 millioner mennesker

Noe av det mest menneskelige og naturlige som finnes er det å fise. Alle gjør det – enten man vil innrømme det eller ikke. Riktignok gjør jo de fleste det i private sammenhenger, som på toalettet – og det er selvfølgelig der «den aktiviteten» egner seg best.

Likevel kan det være vanskelig å holde tilbake en skikkelig fis. Dere vet når det virkelig bobler inne i en selv og prompen bare må ut. Av en eller annen merkelig grunn pleier de ofte å glippe ut på helt feil tidspunkt. Som for eksempel i et alvorlig møte eller under middager.

Da gjelder det å prøve og snike seg unna for å løse «gassproblemene» sine.

Det kan virke både umodent og barnslig å le av promp og høylytte brakere, men i blant må man kunne være litt tøysete. Man kan ikke gå rundt å være gravalvorlig hele tiden – det tror i hvert fall ikke jeg gjør livet noe morsommere.

De fleste av oss har nok vært i en situasjon hvor man har hatt behov for å slippe en skikkelig fis, men at det virkelig ikke passet seg. De kan være alt fra en date til å treffe svigerforeldre for første gang. Man vil ikke, men det er virkelig en kamp for å holde inne prompen.

En ekte braker

Uansett! Et videoklipp i nettopp denne sjangeren har fått nærmere 20 millioner mennesker på internett til å fnise. Det er fra USA og overvåkningskameraer har filmet det som ser ut som et veldig viktig møte. En kvinne blir tiltalt «Madame President», noe som jo nesten bare skjer i høytidelige sammenhenger.

Trolig dreier det seg om et møte i en form for større organisasjon. Alle som sitter lengst fremme er ulike sjefer og har en mikrofon foran seg – og derfor blir det ekstra tydelig hva alle holder på med.

Plutselig, når alle aner fred og ingen fare, slipper noen en skikkelig braker, som takket være mikrofonen høres klart og tydelig i hele salen.

De alvorlige personene lengst frem sliter plutselig med å holde latteren tilbake – og kvinnen som tiltales som president må snart skyve bort mikrofonen for å kunne slutte og le.

Det hele er faktisk ganske morsomt – og latteren er virkelig smittsom.Jeg kan absolutt forstå at det er ekstra vanskelig å holde seg i en litt stram og alvorlig sammenheng!

Se nå hele klippet selv!

Ikke vær sjenert nå. DEL videre hvis du fikk deg en god latter. Det kommer garantert vennene dine til å sette pris på! Å spre glede er noe av det snilleste man kan gjøre!