Nå finnes det en maskin som gir »luksus» blowjobs – kan mange teknikker, løfter humøret og er alltid klar

Vi er alle seksuelle vesener, men om man får utløp for sine ønsker ofte nok – det varierer. Noen må kanskje »komme» nesten daglig, mens andre nøyer seg litt en gang i halvåret.

Nå er det imidlertid en spesiell oppfinnelse for alle menn som ikke blir tilfredsstilt så ofte som de ønsker. Det koster imidlertid – men da får man en duppeditt som er av det avanserte slaget.

Vi har tidligere skrevet om mannlige sexdukker. En del mennesker bruker hjelpemidler for å få utløp for sine seksuelle lyster. Det må man nok bare respektere.

Gir brukeren blowjobs

Nå er det imidlertid et leketøy som er rettet mot de mennene som elsker oralsex, men ikke lykkes i å oppnå det øyeblikket av glede ofte nok. For 259 dollar, som er rundt 2200 norske kroner, finnes det en løsning.

Kilde: Autoblow

»Autoblow» er en maskin som løser det hele for deg. Det er en ekstremt avansert »robot» som enkelt og greit gir blowjobs – med 10 ulike valgbare teknikker. Produsentene har studert de forskjellige måtene som hovedsakelig brukes i pornoindustrien – og deretter har fått sin maskin til å følge etter.

Penisen – liten eller stor – settes inn i »munnen» og deretter er det bare å lene seg tilbake.

Finnes en »klimaks-knapp»

Man kan kontrollere hastigheten og intensiteten på siden, men siden dette er et høyteknologisk produkt, så kommer selve sugemekanismen til å være forskjellig fra gang til gang.

Kilde: Autoblow

Den rengjøres enkelt med såpe og vann, og har en »klimaks-knapp» som man kan trykke på hvis man ikke vil komme fort (da stopper den helt) og maskinen lades via ledning, slik at man aldri trenger å kjøpe batterier.

Selve penisholderen, som omsluttes av teknologien som »gjør jobben», er i myk silikon – for maksimal nytelse.

https://www.youtube.com/watch?v=Iustg6HiJLs&ab_channel=TheAutoblow

Kjenner du en desperat venn som kanskje burde skaffe en sånn? Tag da personen på Facebook, eller del denne viktige nyheten med vennene dine!