Her er verdens første mannlige sexdukke – ligner ung Brad Pitt og kan synge favorittsangen din

Er du singel, lysten og veldig rik? Da kan du unne deg en «Henry» i jula. Det er navnet på verdens første mannlige sexrobot.

Den sexy maskinen minner egentlig om en ung Brad Pitt som også har et fint indre, han kan nemlig synge favorittsangene dine og sitere dikt for deg.

Det melder The Sun.

Realbotix er selskapet bak verdens første mannlige sexdukke. Henry, som standardversjonen kalles, er ikke bare laget for å oppfylle ens sexbehov. Han er også utstyrt med en datamaskin i hodet som kan lære seg favorittlåtene dine, dikt, i tillegg til å lage vitser, hvis du er i det humøret.

https://www.instagram.com/p/BhekNHunZoV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Kan tilpasse penis etter ønske

Den 180 centimeter lange roboten kan selvfølgelig utstyres etter kundens preferanser, når det gjelder form og størrelse på penis. Og det går an å ta «Henrys penis» av og på for rengjøring.

https://www.instagram.com/p/BkdQAWNnbjA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Men det koster å få seg en slik sexdukke – Henry koster hele 7 800 pund, noe som tilsvarer 87 400 kroner.

Matt McNullen som jobber i Realbotix kan fortelle at de har fått langt flere henvendelser fra kvinner, enn det de hadde sett for seg.

– Det har mye å si at de egentlig vil ha en partner frem for et sexleketøy. Da forklarer vi for dem at vår robot kan lytte til dem og huske hva man sier, men han kan liksom ikke gå ut på tur med dem – ennå, sier Matt McNullen til The Sun.

https://www.instagram.com/p/BVQV5CbgeJK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

«Enklere enn å date noen»

Kvinnene som har anskaffet seg Henry har vært veldig tilfredse. En kvinne ved navn Jessica sier at «det er mye enklere enn å date en ekte kar.»

Industrien for sexroboter har vokst veldig de siste årene og forventes å være verdt nærmere 280 milliarder kroner innen 2020.

Denne sexroboten ble laget i 2017 og det var forventet at industrien for sexroboter kom til å doble seg bare i løpet av det året.

Så herlig at selv single kvinner og menn kan nye livet fullt ut! Trykk nå på dele-knappen slik at flere kan få vite om denne herlige nyheten!