Foto: YouTube

Isaac (14) har verdens største gap – og fascinerer leger over hele verden

I dag finnes det rekorder for nesten alt mulig. Nylig har vi skrevet om kvinnen som har den lengste tungen i verden og damen med verdens største bryster. Slike ting ser ut til å engasjere – av en eller annen grunn. Det har sannsynligvis å gjøre med fascinasjonen for det uvanlige.

Nå får vi se en ny imponerende rekord – som en 14 år gammel amerikaner har satt.

Isaac Johnson har verdens største munn. Hans makeløse gap, som for eksempel holder en hel appelsin, måler over 9 centimeter.

Youtube

Den talentfulle tenåringen er uten tvil en tannlegedrøm. Det var i en tidlig alder at Isaac Johnson selv begynte å bli fascinert av Guinness World Records. Han bemerket da mannen som hadde verdens største gap hadde samme uvanlige type kjeve som han også har, skriver Ladbible.

Isaac har verdens største munn

Innimellom kunne den amerikanske gutten ikke nå det store gapet, men noen år senere – da munnen hadde fortsatt å vokse – satte han sin etterlengte verdensrekord.

Nå er Isaac øverst på tronen – og hans enorme ansiktsåpning fascinerer leger verden over.

Youtube

I et klipp (lenger nede) kan man se gutten stappe alle tenkelige ting i munnen – alt fra appelsiner og annen frukt til flasker og forskjellige baller.

«Det føles faktisk uvirkelig», sier han om verdensrekorden.

«Mine venner og jeg tuller mye med det. De prøver å slå meg, men de har ikke sjans», sier Isaac.

Vi har alle forskjellige ting vi er gode på. Noen talenter er mer nyttige enn andre, men selv om Isaac kanskje ikke tar over hele verden med sin enorme munn, er det selvfølgelig noe han burde være stolt av.

Det gapet er man jo, selv som voksen, ikke i nærheten av å nå!

«En menneskelig krokodille», skriver en seer.

«Det utrolige er at gapet bare vil fortsette å vokse fordi han er så ung», mener en annen.

Youtube

Dette får deg vel i godt humør? Trykk nå på deleknappen, slik at vennene dine også kan se Isaks enorme gap! Jeg synes gutten fortjener det!