Annie (62) har verdens største naturlige bryster – veier 30 kilo stykket

Alle mennesker ser ulike ut – og det skal vi være utrolig glade for. Tenk så kjedelig det ville vært om alle gikk rundt å så ut som hverandre. Nei, det er forskjellene ved oss mennesker som utgjør mye av det vakre i oss.

Derfor er det fascinerende med mennesker som virkelig skiller seg ut fra mengden. Og det er ekstra herlig når de omfavner det – og gjør noe positivt ut av det.

Gå ikke glipp av poker hos Betsson: Spill hvor som helst – vinn når som helst!

Slik er det med 62-årige Annie Hawkins-Turner. Amerikaneren har blitt millionær – ved å ha verdens største pupper.

https://www.instagram.com/p/B37_tm5Ai1q/?utm_source=ig_embed

Hun går under artistnavnet «Norma Stitz» og beskriver seg i dag som en entreprenør og fetisjmodell, ifølge Wikipedia. Siden 1999 har hun stått i Guiness World Record-bok – for verdens største naturlige bryster.

Brukte voksen-BH som 9-åring

Den 62-årige amerikaneren har et mål over brystet på 177,8 centimeter – og skulle det blitt målt i BH-størrelse ville hun hatt 48V.

https://www.instagram.com/p/B1if8KxACaZ/?utm_source=ig_embed

Det hele tok virkelig av allerede i en alder av 9 år da den fremtidige voksen-filmstjernen begynte å bruke bh’er beregnet for voksne, ifølge Guinness World Records.

https://www.instagram.com/p/Bx-S1nDAUYh/?utm_source=ig_embed

I tidlig alder foreslo leger at hun skulle gjøre et inngrep for å minske brystenes størrelse – noe hun ikke hade lyst til.

«Jeg vil ikke tulle med naturen. Samtidig som mine bryster vokste seg større fikk jeg mye sterke ryggmuskler, som støttet meg opp», forteller Annie.

Veier 30 kilo stykket

Tobarnsmoren, som i voksen alder begynte å tjene bra med penger på sine gigantiske brød, forteller om følelsene som kom til henne da hun fikk vite om verdensrekorden.

«Det var helt utrolig. En stor ære! Noe jeg alltid kommer til å verdsette.»

https://www.instagram.com/p/BxpXczAgD9w/?utm_source=ig_embed

Brystene veier omtrent 30 kilo hver – og vokser fremdeles, ifølge The Sun.

https://www.instagram.com/p/BvkFGTJADvg/?utm_source=ig_embed

I 1991 traff Annie sitt livs kjærlighet, Allen, som var 20 år eldre.

«Til mitt store sjokk merket jeg at han elsket større kvinner og synes mine bryster var utrolige. Vi fant hverandre og han løftet selvtilliten min, har hun sagt til avisen.

Gjør suksess på Internett

Fem år senere giftet de seg, samtidig som karrieren hennes virkelig begynte å ta fart. Annie hadde fått flere kanaler å markedsføre produktet sitt på – som mange er villige til å betale for å få et glimt av.

https://www.instagram.com/p/BsN_7Nqg5VP/?utm_source=ig_embed

Mannen hennes døde dessverre i 2003, men innehaveren av verdens største bryster fortsetter å gjøre suksess, som har blitt enda rikere i takt med utviklingen av Internett og sosiale medier. I dag har for eksempel Annie over 83 000 følgere og dedikerte fans på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B4FqBvxgLCU/?utm_source=ig_embed