Foto: YouTube

Her tatoverer Amber (24) analåpningen sin – for å bli lykkeligere

Har du noen gang hørt om Amber Luke?

Det er en 24 år gammel kvinne som er helt besatt av tatoveringer og kroppsmodifisering. Den spesielle interessen har også gjort henne verdensberømt.

Det ble nylig lagt ut et klipp på nettet som viser det kanskje mest kontroversielle »inngrepet» hun har gjort under den åtte år lange prosessen, som ifølge henne selv, skal lede til at hele kroppen blir dekket av blekk.

I den anerkjente videoen tatoverer Amber anusen sin.

Bilde: Youtube

Allerede som 16-åring ble Amber Luke interessert i kroppsmodifisering. Nå, mindre enn et tiår senere, er hun nær drømmeutseendet. Det har tatt hundrevis av timer for tatoveringskunstnerne, piercingstudioer og plastikkirurger.

Vekker sterke reaksjoner

Målet er å dekke hele kroppen med blekk. Brystene, skjeden, og innsiden av leppene er noen av de mer uvanlige stedene hun har tatovert så langt.

I tillegg har 24-åringen delt tunga, strukket øreflippene og forstørret både brystene og baken. Sistnevnte førte til at hun ble tvunget til å bruke bleie en periode.

Mange av inngrepene hennes vekker sterke reaksjoner.

– Jeg skader ingen med det jeg gjør. Jeg gjør akkurat det jeg vil, og det gjør meg til en lykkeligere person, har hun tidligere sagt.

Det er nok noe man kan være enig i – det er jo hennes livsvalg. Slike ting må respekteres.

Bilde: Youtube

Tidligere i år fikk Amber tatoveringen som kanskje har blitt mest omtalt så langt. Berøring av kjønnsleppene eller leppene kan høres smertefullt ut, men tenk på hvordan det føles å tatovere rumpehullet.

Tegnet tatoveringen helt selv

For ja, det har hun nå gjort. I et klipp som har fått millioner av visninger på YouTube, kan man se Amber tatovere området rundt analåpningen.

Bilde: Youtube

Hun viser motivet like før hun tatoveres – og det er et symbol hun tegnet helt selv. I midten av symbolet som skal tatoveres er det en rund åpning.

Du skjønner sannsynligvis hvorfor…

Sjekk klippet selv som har skapt enorme reaksjoner på nettet. Den inneholder både et kort intervju og selve tatoveringsprosessen.

https://www.youtube.com/watch?v=KrHVcU-xWoA&ab_channel=TattooAddiction

Hva synes du om Ambers transformasjon? Gjør hun det rette som følger drømmen hennes, eller er det galskap? Trykk nå på dele-knappen nedenfor for å fortelle oss hva du synes!