Endelig: Her er det nye sengetøyet – som holder fiselukten under dynen

Å krype til sengs ved siden av sin elskede partner er blant det mest fantastiske som finnes. Man får nærhet, ømhet – i tillegg er det alltid varmt og godt.

Det finnes imidlertid noen problemer – for eksempel hvis ens kjæreste har den lille vanen av å prompe om natten. Promper kan forstyrre søvnen på flere måter, delvis kan det høres ganske høyt og det kan også lukte ganske vondt.

Det finnes imidlertid en kur mot dette – nemlig det nye, fiselukt-dempende sengetøyet!

Å prompe, eller fjerte som det også kalles, er helt naturlig og det kan til og med være farlig å holde inne prompene sine. Men det er likevel ikke så veldig hyggelig å prompe blant folk, noe man må lære seg allerede som et lite barn.

Holder lukten inne

Om natten er det imidlertid litt vanskeligere å kontrollere sine små utslipp, noe som ikke er så bra for den man deler seng med.

Men nå slipper selskapet Shreddies sengetøy, som ifølge dem holder fiselukten under dynen, langt fra følsomme nesebor.

Kilde: Shreddies

Her i Humorbibelen har vi tidligere rapportert om Shreddies produkter, som undertøy og bukser som holder den ubehagelige lukten av fis borte.

Den samme teknologien brukes nå på sengetøy, som består av laken, dynetrekk og til og med putevar. Det som holder duftene under dynen er små karbonpaneler inne i stoffet som stenger inn eventuelle utslipp.

Selger som varmt hvetebrød

Ifølge Shreddies fiser vi opptil 20 ganger om natten, enkelte til og med enda flere ganger. Det er når vi legger oss, noe som gjør at gassene i magen kommer ut i større sjokk enn om dagen, da vi fiser litt om gangen.

Kilde: Shutterstock

– I løpet av natten kan gasser gi dårlig søvn og ubehagelig lukt, derfor selger sengetøyet vårt veldig bra. Vi er veldig fornøyde med hvordan ting har gått så langt, sier Rebecca Jones, talsperson for Shreddies, til The Mirror.

Sengetøyet kan kjøpes her.

Kjenner du noen som virkelig trenger disse? Trykk da på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette!